Vremea se va menţine mai caldã decât în mod obişnuit la aceastã datã


Vineri (2 noiembrie)
În vestul, nord-vestul şi centrul ţãrii vremea va fi mult mai caldã decât în mod normal la aceastã datã, cerul va fi variabil, condiţiile de ploaie reduse, iar dimineaţa şi noaptea pe arii restrânse, în special în depresiuni, se va forma ceaţã. În restul teritoriului, în condiţiile în care mai ales în prima parte a zilei şi în a doua parte a nopţii cerul va avea înnorãri, local va fi ceaţã şi izolat burniţã, abaterea temperaturilor faţã de mediile climatologice specifice datei va fi mai micã faţã de restul ţãrii, iar în zona litoralului valorile termice se vor situa chiar în jurul celor normale. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificãri în sudul Banatului, nordul Moldovei şi pe crestele munţilor. Temperaturile maxime se vor încadra în general între 14 şi 24 de grade, iar cele minime între 1…2 grade în depresiunile intramontane şi 16 grade în Dealurile de Vest.

Sâmbătă (3 noiembrie)
Vremea se va menţine mai caldã decât în mod obişnuit la aceastã datã, chiar mult mai caldã în regiunile intracarpatice. Cerul va fi temporar noros şi mai ales dimineaţa şi noaptea local în sud, în est şi în depresiuni va fi ceaţã şi izolat burniţã. Vântul va sufla slab şi moderat, cu uşoare intensificãri în sudul Banatului şi pe crestele montane. Temperaturile maxime se vor încadra între 16 şi 26 de grade, iar cele minime între 1…2 grade în estul Transilvaniei şi 14…15 grade în Dealurile de Vest.

Duminică (4 noiembrie)
Vremea va fi în continuare mai caldã decât în mod normal la aceastã datã, chiar cu mult mai caldã în nord-vestul şi centrul ţãrii, precum şi în zonele de deal şi de munte. Temperaturile maxime se vor încadra între 15 şi 26 de grade, iar cele minime vor fi cuprinse între 2 şi 12 grade, mai scãzute în depresiunile din estul Transilvaniei. Cerul va fi variabil, însã dimineaţa şi noaptea se vor semnala temporar nori joşi de tip stratiform în estul şi sud-estul teritoriului, iar în zonele joase pe arii relativ restrânse va fi ceaţã. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificãri pe crestele montane.
Sursa: meteoplus,facebook

- Apreciază pagina -

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate