Vreme deosebit de caldă în Neamț – Prognoza meteo pentru 24 ore

0
Foto caracter ilustrativ (Sursa: Adevărul)

Vremea a fost deosebit de caldă pentru această dată. Cerul a fost variabil, cu unele înnorări în nord în primele ore ale zilei, când pe spații restrânse, s-au semnalat precipitații mixte. Vântul a suflat slab și moderat, cu intensificări trecătoare ziua de 40…50 km/h în sudul regiunii, iar pe crestele montane de 90…100 km/h, spulberând zăpada.

Temperaturile maxime au fost cuprinse între 12 grade la Darabani și 19 grade la Tg. Neamț, iar cele de la ora 05.00, s-au încadrat între 0 grade la Adjud și 11 grade la Cotnari.

Prognoza pentru 24 ore în județul Neamț (intervalul 26.02.h08 – 27.02.h08)

Vremea va fi deosebit de caldă pentru această dată. Cerul va fi variabil ziua, când trecător, va ploua slab, apoi se va înnora și aria ploilor, mai ales sub formă de aversă, se va extinde. La munte, în prima parte a intervalului, precipitațiile vor fi mixte, apoi vor predomina ninsorile. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări în cursul zilei, iar în zona montană înaltă, va avea viteze de 70…80 km/h, spulberând ninsoarea. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 15 și 17 grade, iar cele minime se vor încadra între 3 și 5 grade.

sondaj ziar piatra neamt

whatsapp ziar piatra neamt

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate