Vineri va avea loc o dezbatere asupra restaurantului din Parcul Tineretului

9

Am primit o invitatie la o dezbatere din partea firmei care a concesionat terenul din parc pentru a construi o cafenea.
S.C. Authentic Pub S.R.L. va invita vineri, 10 decembrie 2010, dupa sedinta de Consiliu Local care incepe la ora 12, in Sala de Consiliu a Primariei Municipiului Piatra Neamt pentru a discuta despre proiectul privind asocierea Primariei Piatra Neamt cu Authentic Pub. Dorim o dezbatere aplicata si transparenta in vederea unei corecte informari a locuitorilor Municipiului Piatra Neamt cu privire la acest proiect. In acest sens, la intalnire sunt invitati sa participe reprezentanti ai Primariei Piatra Neamt, consilierii locali apartinand tuturor partidelor politice si totodata reprezentanti mass media.“


Din invitatie reiese ca nu este o dezbatere publica la care poate veni orice cetatean, cu toate ca nu cred ca v-ar interzice cineva sa veniti. Noi vom fi acolo si, in afara de intrebarile pe care le avem pregatite pentru aceasta firma, va rog sa ne spuneti ce intrebari ati dori dumneavoastra sa puneti legat de acest proiect. Noi vom face o selectie, iar cele mai frecvente intrebari le vom pune in locul dumneavoastra la aceasta intalnire si vom publica raspunsurile. Puteti trimite intrebarile la info@ziarpiatraneamt.ro sau le puteti lasa drept comentariu la acest articol.

Articole pe aceeasi tema:

http://ziarpiatraneamt.ro/alo-primaria-piatra-neamt/

http://ziarpiatraneamt.ro/primaria-piatra-neamt-nu-distrugeti-parcul-tineretului/

http://ziarpiatraneamt.ro/primaria-piatra-neamt-incalca-legea/

http://ziarpiatraneamt.ro/gabi-muraru-este-sau-nu-in-spatele-afacerilor-cu-telegondola-strandul-parcul-zoo-si-mai-recent-terenul-din-parcul-tineretului/

http://ziarpiatraneamt.ro/primele-explicatii-publice-din-partea-autoritatilor-locale-in-legatura-cu-terenul-concesionat-in-parcul-tineretului/

R.I.

sondaj ziar piatra neamt

whatsapp ziar piatra neamt

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
9 Comentarii
 1. cetatean -2 - spune

  Cite terenurii publice au vindut in acest stil mafiot ??? De ce ??
  Nu a avut PRIMARUL banii sa isi plateasca datoriile la INTERLOPI ??
  Ce a facut cu terenul public din str. Bitca -Doamne ??? Cine la cumparat ??
  Sa faca in sediul PRIMARIEI aceast BORDEL , sa nu ne mai minta ca e CAFENEA…
  Se poate instala un aparat de cafea acolo si sa rezolvat problema.
  JOS MAFIA TERENURILOR si a CONTRACTELOR din PRIMARIA PIATRA NEAMT – in FRUNTE cu PRIMARUL.

 2. AL3ex spune

  Cum admite primaria sa faca afaceri cu o firma care nu are despus bilantul din 2008 si eu daca ma duc sa contractez ceva imi cere si ISO si certificat fiscal si alte multe acte ?

 3. admin spune

  INTREBARI VENITE PE E-MAIL
  1.Sa demonstreze necesitatea infiintarii inca unui restaurant in centrul orasului(sau cei de la hotel nu cotizeaza )2.Cine sint actionarii-persoane fizice in spatele acestei afaceri(nu nume de firme)3.De ca nu se respecta legea de a nu se construi in parcuri si linga sau chiar in situri arheologice(este singurul parc mai acatarii din oras)3.De ce nu sa permis unui localnic sa construiasca acel restaurant(daca VOR FI CINSTITI LA INTREBAREA 2 VOM VEDEA CA SINT CHIAR LOCALNICI)

 4. jos neamprostia! spune

  1. cine este functionarul din Ministerul Culturii care a semnat avizul favorabil pentru ridicarea unei crasme in zona protejata a unui monument istoric de categorie A (Biserica Domneasca)?
  2. daca au fost consultati specialistii din judet si care este atitudinea acestora?
  3. Daca s-a facut un studiu de impact privind modul in care noua constructie va afecta ambianta unui monument de sec. XV?
  4. In parc au mai fost descoperite unele ziduri de fundare (databile in veacul XVII, dupa materialul ceramic),daca vor fi dezvelite, ce masuri de protejare sunt avute in vedere si daca eventuala descoperire a unor asemenea vestigii se va reflecta si asupra sansei de implementare a proiectului.
  5. Cum se justifica amplasarea acestui local anume in Parcul Tineretului?
  6. Cine a venit cu initiativa?
  7. Cum se integreaza acest proiect de distrugere a Parcului Tineretului si Pasajului auto subteran in mult trambitata strategie de promovare turistica (banuim un turism de calitate, asa cum se promoveaza si in Occident)?

 5. C.C. spune

  Daca o sa vina acolo patronul firmei din bucuresti eu vin in fata primariei si ma dezbrac in funful gol si imi dau palme . O sa vine un smecher ca sa va abureasca , un delegat sau reprezentant si nu veti afla niciodata cine e in spatele firmei .

 6. Duran spune

  Cum il cheama pe patronu acestei firme si de ce nu au depus bilantu din 2008 e o firma care nici macar nu are actele in regula .

 7. Shmen spune

  Se gandesc ca o sa ia clienti la toate terasele si barurile din zona ? Ce facem falimentam pe cei din Piatra Neamt ca sa isi faca burta mare bucurestenii ?

 8. vasile spune

  Nu cumva o sa plateasca pe terenul ala 100 de auro pe an cat plateste bunicamea pe poaiata de gaini ?

 9. Anca spune

  Cum se va numi bodega ? la fel ca cea de la teatru ?

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate