Vin tiganii acasa

1

În următoarele trei luni, Guvernul francez va desfiinţa 300 de tabere de ţigani, iar cei care comit delicte ( adica 99% ) vor fi repatriaţi în ţările lor de origine ( adica Romania ) .
Preşedintele Franţei, Nicolas Sarkozy sustine că unii dintre membrii grupurilor de tigani reprezintă o „problemă de securitate”, amintind de violenţele pretrecute săptămâna trecută într-o localitate din centrul ţării, unde o secţie de poliţie a fost atacată de mai mulţi indivizi mascaţi, în urma morţii unui tânăr rrom, ucis de poliţie în timpul unei urmăriri. Se pare ca tiganii nostri din Romania au vizionat prea multe filme indiene si au prins tupeu pe baza unui cadru legislativ permisiv .


Sa nu uitam ca todeauna Franta si Italia au criticat Romania pentru „rele tratamente aplicate tiganilor” dar se pare ca nu stiau ca sediile lor de politie vor fi atacate de tigani mascati .
Oricum cel mai rau va fi pentru nemtenii care se obisnuisera deja fara populatia roma exportata in tarile europene.
Datorita repatrierii tiganilor va trebui sa fim pregatiti pentru o crestere accelerata a infractionalitatii in Neamt , ca si cum acesta era singurul lucru care lipsea pietrenilor.


MORALA : „Pe cine nu lasi sa moara nu te lasa sa traiesti” .

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
1 Comentariu
  1. SiLviu spune

    Ei ii trimit la noi, noi ii trimitem in Arabia sau in India si tot asa ii „reciclam”…

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate