VIDEO: Și-a dat foc la mașină pentru că femeia i-a răspuns la telefon în timp ce făcea sex cu altul

Un nemțean din comuna Girov și-a sunat concubina să o certe pentru că nu are grijă de una dintre fete după ce a aflat că au apărut pe internet filmulețe în care copila lor minoră întreținea relații sexuale orale cu un individ.

Omul a înnebunit cu totul când a realizat că femeia îi răspunsese la telefon în timp ce întreținea și ea relații intime cu altul și nici nu s-a chinuit să mintă, recunoscându-i că tocmai a deranjat-o în timpul unei partide de natură orală cu altul.

De nervi omul a ieșit în curte și și-a dat foc la mașina proprie. La fața locului s-au deplasat două autospeciale de pompieri care au lichidat incendiul înainte ca acesta să se extindă la casă.

- Apreciază pagina -

2 Comentarii
  1. Stefan spune

    Daca toti ar proceda asa, s-ar reduce dramatic parcul de masini…

  2. Emy spune

    In Situația de față Mai Mult că Sigur. e. Vorba. De o lipsă de Fantezii. …x , E ca Intr un banc. Se. Duce Pardalian la Dr sa se. Jeluiască , ce și cum să facă. Ptr a putea să aibe și el Placeri cu femeia , la. care. Dr ii sugerează sa se ungă cu Ciocolata pe membru , femeii placandui. dulciurile Și să vina. La el a doua. Zi sa spună ce și cum au decurs. lucrurile , Pleacă Pardalian acasă și revine următoarea. Zi la Dr cum stabiliseră ,EI Cum. E , a. Luat-o ? Întreabă. Dr. văzând că Pardalian era. Abătut Apoi. Dom doctor Ar fi luat-o Ea DAR ce o avut Loc de copchii !

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate