VIDEO: Ninsori abundente și ploi în regiunea Moldovei (Cod galben) – Iată cum se circulă

0
Foto: captură video

Ninge abundent, în acest moment, în județele Suceava, Botoșani, Neamț, Bacău și Vrancea (zona de munte), celelalte județe ale Moldovei fiind caracterizate de cer acoperit, vânt și ploi. Traficul se desfășoară normal, fără blocaje cauzate de starea vremii. Carosabilul este majoritar umed, cu sectoare de zăpadă frământată în strat de 1-2 cm, în județele Suceava (DN 17, DN 17A, DN 18) și Bacău (DN 11).

Pe timpul nopții, la nivelul DRDP Iași s-a acționat cu 99 autoutilaje și s-au răspândit 329,2 tone material antiderapant. În continuare, meteorologii mențin atenționarea Cod Galben de precipitații în majoritatea zonelor țării, cu depuneri consistente de zăpadă în jumătatea nordică a Moldovei, în vreme ce zona de munte a județului Vrancea este sub atenționare Cod Portocaliu de ninsori abundente și viscol.

Recomandarea DRDP Iași pentru conducătorii auto este de a circula cu prudență, cu echiparea corespunzătoare a autovehiculelor și cu informarea prealabilă cu privire la sectoarele de drum tranzitate. Informații privind starea drumurilor naționale din zona Moldovei:

Dispecerat DRDP Iași – tel. 0232/213168

Dispecerat CNAIR: 021.9360

021.264.33.33

021.264.33.34

TELVERDE – 0800.809.360

dispecerat@andnet.ro

Imagini, pe https://www.facebook.com/DRDPIS/

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate