Veți rămâne din ce în ce mai des fără apă. Primăria Piatra-Neamț NU VREA să schimbe țevile expirate

1

Nu vă mai lăsați manipulați cu apa scumpă și cu vina companiei de apă. În timp ce voi înjurați, alții fac bani cu sacul și râd de cum vă lăsați manipulați de vreo doi jurnaliști necalificați și câțiva politicieni care știu că nu vor mai fi aleși și trag acum să facă cât mai mulți bani.

Adevărul este unul singur. Majoritatea conductelor de apă din Piatra-Neamț sunt expirate ca durată de viață și primăria NU VREA să le schimbe pentru că ar trebui să oprească proiectele cu piste de bicicliști, semafoare și biciclete electrice de milioane de euro, proiecte din care se îmbogățesc băieții deștepți.

Până acum, primăria Piatra-Neamț nu a vrut să schimbe țevile ca să nu cheltuie bani. Le-a convenit situația că toată lumea înjură compania de apă și Consiliul Județean. Acum, urmează să se implementeze niște proiecte pe care se vor cheltui aiurea multe milioane de euro pe tot felul de fantezii cu mobilitate urbană și ecologie. Dacă primăria ar recunoaște problema țevilor de apă expirate atunci ar trebui să amâne proiectele și ar risca să piardă milioanele de euro prin care vor asfalta si vor face piste de biciclete. Treaba asta nu se vrea pentru că sunt niște firme care trebuie să se îmbogățească și probabil să dea și parandarătul.

Deci, primăria Piatra-Neamț a decis că este mai important să cheltuiască peste 10 milioane euro pe chestii ecologice cu biciclete și reducerea poluării din trafic în loc să investească în infrastructura de apă/canal a orașului.
Băieții deștepți se vor îmbogăți de pe urma acestor proiecte ecologice și conductele se vor crăpa în continuare iar asfaltul pus cu milioane de euro se va sparge ca să se repare țevile de apă. Pietrenii vor avea apa oprită din ce în ce mai des și când ne vom da seama ce prostie s-a făcut va fi deja prea târziu. Probabil nu vor mai fi votați cei din administrația locală dar fix în cot îi doare pe ei că nu vor mai fi votați. Toți vor pleca cu buzunarele pline și pietrenii vor rămâne cu aceleași conducte ruginite care se sparg aproape zilnic.

Am avertizat de multe ori că aici se va ajunge.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
1 Comentariu
  1. Stefan spune

    Ale cui sunt conductele:ale primariei, sau ale Apa Serv?!Ce inseamna ca Primaria „nu vrea” sa schimbe conductele?A solicitat cineva treaba asta si exista un refuz scris?!Sau Primaria a refuzat sa elibereze autorizatie de constructie?Intreb, fiindca eu, ca si cetatean, nu inteleg…

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate