Vești proaste pentru locuitorii comunei Pipirig: se oprește apa până pe data de 10 ianuarie. ISU Neamț va realiza transporturi de apă menajeră cu cisterna

0

Compania Judeţeană APA SERV SA aduce la cunoştinţă că, urmare a monitorizării continue a calităţii apei brute captate, în scopul potabilizării s-a constatat creșterea peste limita maximă admisă a indicatorului turbiditate pentru apa brută preluată din captarea de suprafață care asigură alimentarea cu apa a Comunei Pipirig.

Întrucât în aceste condiţii procesul de potabilizare a apei este îngreunat, Compania Județeană APA SERV SA este pusă în situația neplăcută de a intrerupe temporar furnizarea serviciului de alimentare cu apă potabilă în Comuna Pipirig, începând de astăzi 06.01.2022 până la data de 10.01.2022.

Având în vederea cele de mai sus, a fost solicitat sprijinul Inspectoratului pentru Situații de Urgență ”PETRODAVA” pentru realizarea de transporturi de apă potabilă cu cisterna, în perioada 06.01.2022-10.01.2022 către Comuna Pipirig, în scopul consumului menajer.

Frecvența transporturilor, locurile și orele de distribuție a apei urmează a fi stabilite de conducerea Primăriei Pipirig.
Ne cerem scuze pentru disconfortul creat și mulţumim pentru înţelegere!
Pentru informații suplimentare beneficiarii noștri pot suna la Dispeceratul APA SERV care funcționează nonstop, la numărul de telefon 0233/233340 sau pot accesa site-ul Companiei http://www.apaserv.eu.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate