Va urma o sistare a alimentării orașului cu apă. Avarii majore la conducta principala de alimentare a municipiului Piatra-Neamț

4

Principala conductă care alimentează orașul cu apă potabilă are avarii majore, iar sistarea alimentării orașului cu apă se va întâmpla cert, dar nu se știe când. Această conductă ar fi trebuit schimbată, ApaServ și CJ Neamț au prins schimbarea ei într-un proiect pe bani europeni, dar a trebuit să dea banii înapoi. Banii, aproximativ 2 milioane de euro, s-au pierdut și conducta nu a putut fi schimbată din cauza corupției din Primăria Piatra-Neamț. (mai multe detalii click aici)

Conducta are la acest moment o avarie majoră în dreptul unui pod pe unde se pierd aproximativ 50 mc pe oră, avarie a cărei remedieri se amână de foarte mult timp pentru a nu lăsa orașul fără apă, dar situația devine din ce în ce mai critică.

Pe aceeași conductă mai sunt câteva avarii mai mici, dar nu se știe niciodată când se vor agrava. Sfatul nostru este să fiți pregătiți să rămâneți oricând fără apă potabilă pentru minimum 24 de ore.

Din păcate, deși este indiscutabilă vina primăriei în neschimbarea acestei conducte, nici la începutul acestui an nu s-a dorit schimbarea ei, primarul Andrei Carabelea alături de consilierii PNL și USR opunându-se total alocării banilor necesari înlocuirii conductei principale ce alimentează orașul cu apă. (mai multe detalii click aici)

Cel mai probabil cei care conduc acum orașul abia așteaptă să se ia apă ca să facă iar un circ politic ieftin și arogant, deși vina aparține în totalitate primăriei.

telegram ziar piatra neamt
Citește și
4 Comentarii
 1. Nicu spune

  Prostii plătesc și pierderile ?
  Cat mai este acum m3 de apă?
  Mai verifica cineva calitatea apei în P.N. ?
  De ce suntem obligați să plătim apă potabila, când ei ne dau APA MENAJERA la robinet?
  Oare ce instituție mai apară interesele cetățenilor dacă toți își cumpără funcțiile publice ?
  Oare cât mai costa acum funcția de director la apă serv ?
  Etc , etc , etc .

 2. fogea spune

  Propun să ne adunăm in fata primăriei să-i huiduim si să dăm afară pe cei care nu-si fac treaba; problema cu apa este veche si nu au făcut nimic.
  Ajunge cu incompetența si reaua voință !

  1. Nicu spune

   Nu ai cu cine , din păcate!

  2. Costi Muraru spune

   Corect! Un primar iresponsabil!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate