Unde mergem în weekend?

0

Începând de vineri, 8 aprilie şi până duminică, 10 aprilie, la Piatra-Neamţ va avea loc un adevărat REGAL VOLEIBALISTIC.
Sala Polivalentă din Piatra-Neamţ va găzdui finalele Cupei României la volei masculin și feminin. Intrarea este liberă.

resize

Vineri, 8 aprilie, ora 20.00, la Library Bar, Trupa Tandem pune în scenă spectacolul ”AVEM DI TĂTI”, după Vasile Alecsandri. Textul este extrem de actual, cu teme de gândit și aprofundat, comic (pe măsura textului), interactivitate, muzică originală (Vlaicu Golcea) și costume Agnes Toma.

resize (1)

Vineri, 8 aprilie, de la ora 20.00, Ze Germans te invită la o nouă seară dedicată fetelor. Dacă vrei să te distrezi și să ai parte de o seara de neuitat, nu trebuie să ratezi această ocazie. Fetele vor avea acces liber, iar pentru băieți intrarea este 10 lei.
Chestii in plus:
+ Se vor scoate mese pentru a face cât mai mult spațiu de dans.
+ Alex Pers Photography va fi prezent și va face poze doritorilor (*Vom șterge pozele nedorite la cerere)
+ Invitat special: Călin-Mihai Pavel care va asigura atmosfera
+ Proiecții Vizuale, show de lumini și fum
Masa care face cea mai bună atmosferă va primi un premiu surpriză!

resize (3)

Vineri, 8 aprilie, ora 21.00, BELLS GASTROPUB vă invită să luați parte la distracție, alături de Vraciu.
Vraciu (actor, comediant și solist vocal) este unul din membrii fondatori ai primei trupe de Stand up Comedy din zona Moldovei, So’kola / 3 MEN Show ( 2007 – 2010 ) și primul comediant din România care îmbină muzica Rock și impersonările actorilor de la Hollywood cu fenomenul de Stand up.
Spectacolul va fi împărțit în 2 acte: Stand up Comedy/Impersonări (impresionări)

resize (4)

Vineri, 8 aprilie, începând cu ora 22.00, la TEQUILA BOWLING concertează Direcția 5.  Aceștia aduc în dar publicului pietrean cele mai frumoase cântece de dragoste.

resize (5)

Sâmbătă, 9 aprilie, ora 21.00, la Km 0 vine în premieră Mircea Bodolan, cunoscut atât ca actor, dar și ca folkist. Acesta a lăsat în muzica noastră cel putin două cântece emblematice, Mătraguna si Rănitul dintre linii, cântece care la vremea lor au deranjat în aceeași măsura în care au și plăcut ! Actor, director de teatru, folkist , o istorie întreagă vine la KM 0.

resize (6)

Sâmbătă 9 aprilie, ora 21.30, CREPES D’ART vă propune o seară de distracție, atmosfera fiind întreținută de trupa Like One.  Trupa de coveruri va fi suflet petrecerii tale, reușind asta prin energie, dinamism și profesionalism.

resize (7)

Duminică, 10 aprilie, ora 19.00, Teratrul Tineretului vă invită la spectacolul Anatol de Arthur Schnitzler, regia Răzvan Muraru. În distribuţie: Dan Grigoraș, Răzvan Bănuț, Gina Gulai, Nora Covali, Lucreția Mandric, Ecaterina Hâțu, Florin Hrițcu

resize (8)

Duminică, 10 aprilie, ora 22.00, la TEQUILA BOWLING vine Dan Badea, unul dintre cei mai apreciați artițti de stand up comedy din România. Protagonist al emisiuni de pe HBO România –“Stand up Café”, acesta vine să încânte cu glume bune și să scoată din cotidian publicul din Piatra-Neamț oferind un adevărat „stand up in the city”.

resize (9)

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate