Un nou Centru de permanenta in cartierul Speranta

0

In dorinta de a veni mai aproape de cetateni cu unele servicii medicale, dar in special cu cele de urgenta sau tratamente, municipalitatea a deschis in cartierul Speranta un centru de permanenta unde atat asiguratii cat si cei care nu au calitatea de asigurat vor putea sa primeasca servicii medicale de urgenta in timpul dupa-amiezii si noaptea.
Neinvitati si la adapostul intunericului, am mers si noi la acest centru de permanenta sa vedem cum stau lucrurile si va putem spune ca functioneaza iar personalul medical asteapta pacientii, un lucru  binevenit pentru cei care stau in cartierul Speranta.

Primaria municipiului Piatra-Neamt va inaugura Centrul vineri, 10.01.2014 la ora 11. Acesta este situat in cartierul Speranta, pe strada Izvoare nr. 151 si va deservi locuitorii din aceasta zona indiferent de statutul de asigurat.
In cadrul centrului se va asigura continuitatea asistentei medicale primare in regim de garda.
Programul de functionare a centrului este de luni pana vineri intre orele 15-8, iar in weekend program este non stop.

Primaria municipiului Piatra-Neamt va invita maine, 10.01.2014 la ora 11, la inaugurarea celui de al IV –lea Centru medical de permanenta.
Acesta este situat in cartierul Speranta, pe strada Izvoare nr. 151 si va deservi locuitorii din aceasta zona indiferent de statutul de asigurat.
        In cadrul centrului se va asigura continuitatea asistentei medicale  primare  in regim de garda.

Programul de functionare a centrului este de luni pana vineri intre orele 15-8, iar in weekend program este  non stop.

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate