Ultima oră: se oprește apa în Piatra-Neamț, Roznov și alte 3 comune! Intervenții la magistrală – Toate zonele afectate, aici

0

Pentru realizarea unei intervenţii la conducta magistrală din Municipiul Piatra Neamţ, Compania Județeană APA SERV SA este pusă în situația neplacută de a furniza serviciul de alimentare cu apă potabilă cu presiune redusă, astăzi 04.03.2021 intre orele 09.00-17.00 existând în unele zone și posibilitatea întrereuperii temporare a acestuia.

Vor fi afectați utilizatorii din: Zona aval de pârâul Cuiejdi, Pod Spital și Pod Piața Mare (Cartierele Mărăței, Gara Veche, 1 Mai, Speranța, Văleni, strada Tineretului, Ștrandul Municipal Piatra Neamț), Orașul Roznov (inclusiv satele Chintinici și Slobozia), Comuna Dumbrava Roșie, Comuna Săvinești, Comuna Zănești.


NU va fi afectat de intervenție Spitalul Județean Piatra Neamț.

Furnizarea apei potabile cu presiune optima se va relua incepand cu ora 17,00, urmând ca în funcţie de consumul utilizatorilor și de amplasarea branșamentelor de apă, toate zonele afectate să beneficieze de serviciul de alimentare cu apa potabilă la parametri optimi pana la ora 21,00.

*****

Pentru remedierea unor avarii la reţeaua publică de distribuţie a apei potabile, Compania Județeană Apa Serv S.A. este pusă în situaţia neplăcută de a opri temporar furnizarea serviciului de alimentare cu apă potabilă astăzi, 04.03.2021, în:
Municipiul Piatra Neamţ – strada Băncii între orele 11,00-15,00;
-Municipiul Piatra Neamț – străzile: Gh. Iacomi și Ozanei, între orele 09,30-11,30;
-Comuna Ștefan cel Mare, Sat Ștefan cel Mare, între orele 09,30-13,30.

*****

Pentru remedierea unei avarii la reţeaua publică de distribuţie a apei potabile, Compania Județeană APA SERV S.A. este pusă în situaţia neplăcută de a întrerupe temporar furnizarea serviciului de alimentare cu apă potabilă în Satul Rediu din Comuna Bîra, astăzi 04.03.2021 în intervalul orar 10.00-16.00 (ACTUALIZARE)


Ne cerem scuze tuturor utilizatorilor afectați pe care îi asigurăm că echipele APA SERV fac tot posibilul pentru finalizarea intervenţiei într-un timp cât mai scurt și pentru reluarea furnizării serviciului de alimentare cu apă potabilă la parametri optimi înainte de ora estimată inițial.

Pentru relații suplimentare beneficiarii noștri pot suna la numărul de telefon 0233 233340 Dispecerat APA SERV care funcționează non stop sau pot accesa site-ul Companiei www.apaserv.eu

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate