Tomberoanele Brantnerului put

3

De câteva săptămâni, de când căldura s-a combinat cu vremea ploioasă, tomberoaneltomberoane fara tarcurie de gunoi emană un miros de frigider de la medicina legală scos din priză. Deși teoretic ar trebui să existe un serviciu de spălare a jegoșeniilor intitulate sugestiv pubele, nimeni nu ia absolut nicio măsură. Până și cetățenii mai tari de stomac au început să arunce gunoiul de la distanță de un metru de pubelă.
De asemenea pubelele care sunt rupte și sparte vizibil nu sunt înlocuite de peste jumătate de an, asta fiind tot o obligație contractuală a celor de la Brantner care s-au obișnuit doar să încaseze și să presteze cât mai puțin.

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
3 Comentarii
  1. Ana spune

    Astazi pentru prima data in aceasta vara am dus eu gunoiul, de obicei sotul este insarcinat cu aceasta misie. Simteam eu miros nu foarte placut de la distanta… dar am juma de ora de cand m-am intors in casa, mi-am spalat narile, schimbat hainele, probabil subconstientul e de vina… Miros cu adevarat cumplit desi pubelele erau goale, tocmai fu ridicat gunoiul… mai erau ceva carcase de sobolani, nici n-am mai stat sa sortez hartia de plastic asa cum faceam in anii precedenti, am tulit-o urgent de-acolo.

  2. xx spune

    De pe la inceputul lui 2014 a inceput o actiune de lasat capacele mari de la tomberoane deschise care acum sa generalizat si nu de catre cautatorii prin gunoaie ci de catre angajatii Brantnerului iar acum au acces nu numai cautatorii prin gunoaie in lipsa lacatelor ci si ciinii si pisicile si vintul care imprastie gunoaie prin tot cartierul.Era un director tehnic-Ionel Ploaie-foarte activ si rezolva toate problemele reclamate-nu mai este sau sa adaptat sistemului?

  3. ioana spune

    Asociatiile care au cerut schimbarea pubelelor pe motiv ca sunt rupte au primit de la Primarie o adresa prin care sunt informate ca inlocuirea pubelelor se va suporta de catre cetateni (si nicidecum de Brantner, asa cum ar fi fost normal, care ar trebui sa se autosesizeze). Deci, ce vina au locatarii ca aceste pubele sunt manevrate asa cum sunt de catre angajatii lor, ca nu sunt bine inchise si se scot zilnic de boschetari? Pe langa asta sunt prost gandite : in cele pentru hartie trebuie sa arunci fila cu fila, nu incap cele mai groase, in cele pentru plastic nu incap si sticle de 5 l.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate