„Tinerii de Azi, Antreprenorii de Mâine”, ediția a V-a

0

Camera de Comerț și Industrie Neamț susține cea de a cincea editie a compeției Tinerii de Azi, Antreprenorii de Mâine organizată de către Colegiul Național de Informatică Piatra-Neamț, alături de Junior Achivement Romania. tinerii-de-azi-antreprenorii-de-maine
Acest eveniment se va desfăsura în perioada 12-13 decembrie 2016 și are drept obiectiv dezvoltarea competențelor profesionale ale elevilor, responsabilizarea acestora în proiectarea traseului profesional și încurajarea culturii antreprenoriale.
Competiția va avea debuta luni, 12 decembrie, cu Târgul tinerilor întreprinzători, unde, în intervalul orar 11:00- 14:00, la Colegiul Național de Informatică va avea loc o expoziție cu produse.
Ultima zi a competiției, 13 decembrie, este destinată prezentării planurilor de afaceri ale elevilor participanți,  în  intervalul orar 11:00- 13:00, în  sala de conferințe a Camerei de Comerț și Industrie Neamț. Tot în aceeași zi va avea loc și festiviatea de decernare a premiilor.

 Pe această cale CCI Neamț face un apel la cei care doresc să sprijine și să încurajeze antreprenoriatul în rândul tinerilor:„Vă rugam să ne sprijiniți în demersul nostru de a încuraja antreprenoriatul în rândul tinerilor prin participarea dumneavoastră în calitate de membru al juriului de evaluare a planurilor de afaceri prezentate de elevi. De asemenea, în cazul în care doriți să participați și la premierea acestori elevi (cu produse sau premii în bani) sunteți bineveniți alături de noi. Camera de Comerț și-a propus să ofere 3 premii și trei mențiuni celor sase echipe participante, în valoare totală de aproximativ 1.000 de lei”.

Pentru confirmarea participării și informatii suplimentare vă rugăm să ne contactați pe mail la adresa programe@ccint.ro sau telefonic la 0233/216663, persoane de contact Ana Ciobanu si Irina Munteanu.

telegram ziar piatra neamt
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate