Târgul „Produs în Neamț“, evenimentul acestui sfârșit de săptămână, organizat de Consiliul Județean

0

Gustul poamelor toamnei și culorile ei vor putea fi simțite și admirate începând de vineri și până duminică, 1-3 octombrie, pe Platoul Curții Domnești din Piatra Neamț, în cadrul primei ediții a Târgului „Produs în Neamț“.

Evenimentul, organizat de Consiliul Județean Neamț, în colaborare cu Centrul pentru Cultură și Arte „Carmen Saeculare“, Camera de Comerț și Industrie Neamț și Primăria și Consiliul Local Piatra Neamț, este la prima ediție.

„Târgul -Produs în Neamț- este un nou proiect al Consiliului Județean, prin care ne dorim să aducem laolaltă producători agricoli din județ, dornici de a-și etala munca de peste an. De asemenea, urmărim să dăm posibilitatea tuturor celor interesați să se bucure de gustul deplin al fructelor și legumelor, al mustului proaspăt stors, de atmosfera de sărbătoare așa cum era în vremea tinereții bunicilor și părinților noștri, care, după ce terminau de strâns recoltele de pe câmp, petreceau cu voie bună!

Trei zile va fi mare sărbătoare în centrul municipiului Piatra Neamț, pe Platoul Culții Domnești. Sunt convins că începutul lunii octombrie a acestui an va fi unul de neuitat!

Vom admira tinere talente din județ, care vor cânta pe scena special amplasată pentru evenimentele artistice, vom urmări programul special al membrilor Ansamblului -Floricică de la Munte- al Centrului pentru Cultură și Artă -Carmen Saeculare- și, nu în ultimul rând, vom lansa Clusterul -Produs în Neamț- și urmări filmul de prezentare a județului nostru – Călătorie în Regatul Zimbrului-“, a declarat Ionel Arsene, președintele Consiliului Județean Neamț.

Târgul pentru prezentarea și degustarea de produse tradiționale din Ținutul Neamțului va fi deschis vineri și sâmbătă între orele 11.00 – 20.00, iar duminică, între 13.00 – 20.00.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate