Târgul de Crăciun de la Neamț: Programul zilei de joi, 29 decembrie

0

15781554_922904001177138_2876317928478904517_n

Joi seara, începând cu ora 18:00, la Târgul de Crăciun la Neamţ poposesc o serie de muzicieni, artişti români şi străini foarte apreciaţi de public. Pe scena de la Curtea Domnească vor urca HEVITO şi trupa MANDINGA.

MANUEL SEVERINO HERNANDEZ – HEVITO
S-a născut în 1984, în Republica Dominicană. Cântă de la vârsta de 17 ani. Debutează în anul 2002, alături de trupa sa, „Underground”, fiind autorul cântecelor şi textelor melodiilor cântate împreuna în cluburi.
În 2003 participă în ţara sa natală la un concurs naţional – tip X factor – şi se clasează între primii trei. În 2005 este ales de postul tv Canal 5 pentru a cânta în cadrul unei gale comemorative pentru victimele atacului din 11 septembrie, din S.U.A., acolo unde interpretează o compoziţie proprie. Cu acest prilej este felicitat de preşedintele Republicii Dominicane, care îl numeşte HEVITO (ceea ce înseamnă: măreţ, învingător). De atunci HEVITO a devenit numele sau de scenă.
Cântă muzică Dance, Reggaeton, Hip Hop, R&B, Urban, CLUB.
MOTTO-ul său este „El sol sale para todo”: soarele răsare pentru toţi.

Trupa Mandinga s-a format în anul 2002 și adoptă stiluri muzicale precum jazz latin, salsa, merengue, latino și cumbia. În anul 2012, formația reprezentat România la Concursul Muzical Eurovision, cu piesa „Zaleilah”, clasându-se pe locul 12.

În primăvara acestui an, Barbara Isasi a devenit noua solistă a trupei, lucru care a dus și la o schimbare: noile piese vor fi în limba engleză și în spaniolă, iar muzica se va apropia de stilul Pop și R&B (rhythm and blues) cu influențe latino.

Membrii trupei Mandinga: Ciupi la tobe (România), Barbara Isasi, voce (Spania), El Nino la percuție (Cuba), Zach la saxofon și la bas (Ro), Tony la trombon (Cuba), Omar la pian (Cuba) și de asemenea, o noutate în trupă, Valera Busmachiu (Republica Moldova)  la trompetă.

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate