Târgul de Crăciun de la Neamț: Programul de duminică, 1 ianuarie

0

proconsul

În prima zi a noului an, Consiliul judetean și Centrul pentru Cultura si Arte “Carmen Saculare” Neamt au pregătit nemțenilor un spectacol aparte. Invitaţi să cânte în această zi de sărbatoare sunt solista locală TEODORA SAVA şi mult apreciata trupă pop-rock PROCONSUL!
Evenimentul de la Curtea Domnească va începe duminică, 1 ianuarie, lteodora-savaa ora 19:00.

TEODORA SAVA, pietreanca noastra dragă, elevă a Liceului de Arte ”Victor Brauner” din Piatra-Neamt, s-a afirmat la concursul muzical Next Star gazduit de postul tv Antena 1, acolo unde a fost participantă la toate ediţiile speciale din cele şapte sezoane ale emisiunii, începând cu anul 2013.

PROCONSUL este una dintre cele mai respectate și iubite formații de pop-rock din România.
Aventura lor a început din pură pasiune pentru muzică! La început, membrii s-au reunit sub numele de “Take Five” (din 1994 până în 1998, au cântat sub acest nume în Suedia), dar în 1999 au ales
să îsi schimbe numele in PROCONSUL, au lansat maxi-single-ul de succes “De la ruși” și au început să compună primele piese originale. Imediat după ce si-au luat noul nume, în 2000, lansează hitul “Cerul”, piesă care a fost declarată printre primele 15 cele mai frumoase cântece compuse vreodată în România.
Componenţa actuala îi cuprinde pe BODO, (vocal) Bogdan Marin pe numele său din buletin, Dragoș Dinca – DRAGOȘ (vocal și chitară), Robert Anghelescu – ROBERT (clape), Valentin Petricenco – VALI (tobe) și Robert Traian Ursache – TRAIAN (bass).

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate