Starea partiei din Piatra Neamt

3

Astazi 31.12.2010, mai mult sau mai putin oficial, partia era deschisa. Conditiile de schiat pareau in regula, doar ca turistii care voiau sa schieze se pare ca ar fi dorit  sa practice acest sport si in anul 2010, nu doar in 2011 si au ales deja alte locatii.

Noroc ca a fost inlocuit Baciu A. cu firma din Cipru  Din cate retin eu anul trecut, pe vremea aceasta, partia era destul de plina si administratorul Baciu era mai toata ziua in zona si facea ceva si incerca in felul lui sa mai si promoveze turismul, ceea ce nu se poate zice despre noii administratori ciprioti pe care nu i-a vazut nimeni si carora nu le cunoaste nimeni nici macar prenumele. Nu prea intelegem: a fost inlocuit Baciu A. pe motive de neperformanta cu … ce ?
In fine… „Mergem inainte, ca inainte era mai bine…”

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
3 Comentarii
 1. andrei spune

  Andrei Baciu nu a fost niciodata administrator la SC Perla.
  Andrei Baciu a fost delegat sa supravegheze SC Perla pana la licitatia publica de atribuire a administrarii acesteia, sub directa subordonare a Consiliului de Administratie, pe o perioada de 3 luni, ulterior prelungita la 6 luni.
  Orice comparatie intre rezultatele de astazi ale SC Perla si cele anterioare nu are nici o legatura cu Andrei Baciu.

 2. gelu cracana spune

  Pai ce…noi nu sintem in stare sa administram o pirtie de schi….?

 3. misudeladorohoi spune

  De la apa Sambetei,la partia lui Pinalti.La ce foloseste? unde sunt schiorii????

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate