SPECTACOLE DE TEATRU PENTRU ELEVI LA “CARMEN SAECULARE”

0

Centrul pentru Cultură şi Arte „Carmen Saeculare” invită elevii din Piatra-Neamţ la o serie de spectacole teatrale.
Astfel, miercuri, 22 ianuarie, începând de la ora 1700, la sala Teatrului de joacă din cadrul Bibliotecii judeţene „G. T. Kirileanu”, clasa de actorie a Şcolii Populare de Arte va prezenta publicului piesa „Familie, iubire, prafuri”. Piesa, cu un text care-i aparţine coordonatoarei cursului, actriţa Maria Hibovschi, a fost premiată la mai multe festivaluri de teatru pentru copii şi tineret, iar mesajul este unul menit să-i pună pe gânduri pe liceeni în ceea ce priveşte pericolele la care se expun în cazul consumului de droguri. Invitaţi pentru a urmări acest spectacol vor fi liceenii de la Grupul şcolar economic – administrativ din Piatra-Neamţ.
Joi, 23 ianuarie, în aceeaşi sală, dar de la ora 1200, cursanţii clasei de actorie vor reprezenta pentru elevii şcolii nr. 3 din oraş piesele „În ţara lui Mură-n Gură” după Nina Cassian şi „Excursie buclucaşă” de Maria Hibovschi, după un text semnat Oana Secară.
Efortul artistic al tinerilor actori va continua. În viitorul apropiat clasa de actorie va ieşi din nou la rampă cu alte montări scenice la care se lucrează intens în prezent.

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate