SONDAJ: Pe vremea cărui președinte credeți că românii au dus-o cel mai bine?

Pe vremea cărui președinte credeți că românii au dus-o cel mai bine?

Vezi raspunsurile

Loading ... Loading ...

- Apreciază pagina -

5 Comentarii
 1. OPrisan spune

  Cei ce jinduie dupa Ceausescu….Corea de Nord este EXACT ce va trebuie. Inconstienti cu gandul doar la stomac..
  Sau nu cunoasteti epoca sau faptul ca in loc sa stati DEGEABA la serviciu , (asa era „munca” pe vremea acelui ANIMAL), astazi doar cei CAPABILI si care muncesc cu adevarat si nu asteapta mura in gura de la guvern avanseaza si TRAIESC BINE. Cunosc foarte bine epoca acelui individ .

 2. Gino spune

  Din păcate, majoritatea oamenilor,când se gândesc la,,a trai bine,,se referă la stomac sau alte asemenea! Eu zic să citim răspunsul lui Dan,să mai adăugăm și altele (imposibilitatea de a călători, de a spune ce gândești, de a avea acces la o altă cultură, să vorbești cu o persoană străină etc.,etc.)și apoi răspunsul ferm la întrebarea dvs.va fi-SUB NICI UN PREȘEDINTE MENȚIONAT NU S-A TRĂIT BINE !!

 3. Stefan spune

  Chiar daca cele scrise in comentariul lui Dan sunt perfect adevarate, nivelul mediu de trai in vremea lui Ceasca (pana prin 1981) nu a fost foarte rau.Lucrurile au luat-o razna cand si-a pus in cap sa plateasca toata datoria externa prin exportul generalizat…Si astazi se traieste destul de bine in Romania, in special in sectorul bugetar, favorizat de toate regimurile de dupa 1990. Sigur, astazi sunt mult prea mari inegalitatile de venituri si, de aceea , exista si oameni foarte nemultumiti , pe buna dreptate!

 4. Dan spune

  Un comentariu de pe Facebook despre aia care cred ca pe vremea lui Ceasca se traia mai bine.
  „Băi, mai lăsați-mă în pace cu azi sunt 100 de ani de la nașterea nebunului. Vă e dor? Vreți să știți cum am trăit în dictatură? Ca un vierme care nu contează. Mi-am rupt hainele ca elevă, ca să-i duc mamei un kil de făină sau o butelie; era să fiu violată de un securist în timpul liceului; stăteam cu mănuși la cursuri ca studentă suflînd în mîini să nu îngheț; mîncam zoaie – nu mîncare – la cantina universității; urma să fiu trimisă la pușcărie din cauza unui avort ilegal pe timpul cînd eram mamă deja (și m-a salvat de pușcărie un medic arab, nu un român); rădeam de pe pereții apartamentului zăpadă în timpul iernii; mă sculam la 2 noaptea ca să stau la coadă la lapte – să aibă copiii ce mînca; vedeam portocalele rar (2-3 și doar le vedeam, nu-mi permiteam să și mănînc întrucît nici copiii nu se săturau) și numai după ce-mi rupeam alte haine la cozi interminabile (dar și la alte alimente: cacao, ulei, carne, orice); plîngeam iarna cu copiii în brațe pînă la ora 16,00 cînd venea lumina, moment în care puteam pune un radiator în priză ca să fac un minim de căldură, să-i pot dezbrăca și schimba de pipi sau caca; făceam naveta la zeci de kilometri ca profesor, de cele mai multe ori pe jos (11 km dus și alți 11 întors) întrucît autobuzele nu mergeau iar orașele mari erau închise; îmi era frică de orice cuvînt scos pe gură – pe care partidul și securitatea să nu-l considere împotriva sistemului și să mă salte. Care ați stat altfel, ați avut icre negre pe masă și portocale la discreție, înseamnă că…erați din altă Românie.”

 5. Yo spune

  Pe vremea lui ”Ceașcă” am dus-o cel mai bine!! Chiar dacă ni se dădea pâine cu porția și nu găseam fructe și alte alimente care acum ”zac” în galantare că nu ne permitem să ni le cumpărăm, pe vremea lui, aveam locuri de muncă, locuințe și ne permitem concedii fără să ”strângem cureaua” 1 an pentru 5 zile pe litoral!! Trist dar adevărat!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate