Shopping City Piatra Neamț sărbătorește 2 ani cu un concert aniversar Lidia Buble și multe premii

0

500 de premii oferite în perioada 1-2 decembrie

Concert Lidia Buble pe data de 2 decembrie, de la ora 19:00

Piatra-Neamț, 28 noiembrie 2018 – Shopping City Piatra Neamț aniversează 2 ani și organizează o super-petrecere! În perioada 1-2 decembrie, vizitatorii centrului comercial sunt întâmpinați cu multe premii și cu un concert aniversar susținut de Lidia Buble.

Cei care fac cumpărături în perioada 1-2 decembrie, în valoare de minimum 50 de lei, pe un singur bon fiscal, pot plonja în piscina cu bile colorate special amplasată în galerie. Aici vor avea la dispoziție 2 minute pentru a găsi una dintre cele 500 de bile care ascunde un premiu garantat. Înscrierile se fac la biroul de informații (în zona scărilor rulante) în oricare dintre cele două zile, în intervalul orar 12-19. Aceștia vor putea câștiga premii instant oferite de Anna Cori, Beauty Mania, Bebe Ardealul, Benvenuti, C&A, dm, Elixir, Gerovital, Manay, Max Fun, Pepco, Pizza Romana, Secuiana, Smith&Smith, Spartan, Takko, Tezyo, The Perfect Ice, Xpert Beauty, 5aSEC. Vor fi acceptate exclusiv bonurile prezentate în ziua efectuării cumpărăturilor.

Duminică, pe 2 decembrie, începând cu ora 20:00, petrecerea continuă pe ritm de dans. Lidia Buble va cânta cele mai noi hituri pe terasa Shopping City Piatra-Neamț, situată la etajul 1. În deschiderea concertului, începând cu ora 19:00, pe scenă vor urca elevii de la clasa de canto de la Centrul pentru Cultură și Arte „Carmen Saeculare”, coordonați de Paula Nicorescu – Ghiviriga. Accesul la concert este gratuit, iar toți vizitatorii centrului comercial sunt invitați să cânte și să danseze pe melodiile preferate din repertoriul artistei.

Mai multe informații despre activitățile organizate în centrul comercial se pot afla pe https://shoppingcitypiatraneamt.ro/, dar și pe pagina de Facebook https://www.facebook.com/shoppingcitypiatraneamt/.

Despre Shopping City Piatra-Neamț

Shopping City Piatra-Neamț, cel mai mare și mai modern centru comercial din nord-estul țării, găzduiește atât branduri de prestigiu international, cât și local: Bershka, New Yorker, Benvenuti, Orsay, C&A, CCC, Deichmann, TAKKO, Gatta, Intersport, Jonny Joy, Neofashion, Marelbo, Noriel, Pikaboo, Bebe Ardealul, Kendra, Beauty Mania, DM, Altex și Germanos. Pe lângă un mix complet de retail pentru toate categoriile de vârstă și interese, Shopping City Piatra-Neamț oferă vizitatorilor și cel mai modern cinematograf multiplex Cinema City din regiune, cu șase săli ce dispun de cele mai avansate tehnologii, pentru vizionarea filmelor în 2D şi 3D, la o calitate superioară.

Shopping City Piatra Neamt este situat pe Bulevardul Decebal, nr. 79, are o suprafaţă închiriabilă de 28.000 metri pătraţi și pune la dispoziția clienților săi 1.000 de locuri de parcare.

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate