Ședință operativă la Primărie în urma atenționării de cod portocaliu în perioada 9-10 ianuarie

2

portocaliuÎn urma atenționării de cod portocaliu de ger pentru intervalul 09.01- 10.01. 2017, primarul Dragoș Chitic a convocat o ședință operativă cu personalul primăriei și reprezentanții societăților Consiliului Local.

În cadrul întâlnirii s-au  dispus de măsuri după cum urmează:

  • Personalul din cadrul Direcției de Asistență Socială și din cadrul Poliției Locale să desfășoare activități de patrulare în zonele cunoscute ca fiind frecventate de persoanele fără adăpost, pentru identificarea acestora și transportul lor la centrul special amenajat în cartierul Speranța.
  • Societatea Publiserv să suplimenteze cu material antiderapant stocul existent, iar personalul societății sa fie împărțit în schimburi pentru a asigura intervenția non-stop pentru curățarea căilor de circulație.
  • Poliția Locală să verifice și să atenționeze proprietarii de imobile persoanele fizice sau juridice despre obligația îndepărtării zăpezii din fața proprietăților pe care le dețin.

Cetățenii pot sesiza Poliția Locală cu privire la existența persoanelor fără adăpost pe raza Municipiului Piatra-Neamț la numărul de telefon: 0233231300. De asemenea dispeceratul societății Publiserv  poate fi apelat 24/24 ore la numărul: 0748.213.100 pentru a sesiza probleme legate de deszăpezire.

 

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt
Citește și
2 Comentarii
  1. Catalin Junior spune

    miercuri se face scoala?

  2. Violina Paduraru Paduraru Vio spune

    ACOLO I CALD SI BINE

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate