Secția ATI inaugurată azi nu are curent electric încă

0
FOTO: Daruieste Viata

Azi a fost inaugurată o secție externă ATI la spitalul din Piatra-Neamț. Investiția este de departe una extrem de importantă într-un județ în care de la începutul pandemiei guvernul nu a dat nici măcar un pat ATI și unde secția veche a ars și stă și acum sigilată pentru că ancheta durează aberant de mult.

Deși inaugurată, secția ATI nu poate fi dată în folosință, deoarece nu este racordată la curent electric și asta nu depinde nici de spital, nici de cei care au făcut secția. Toate actele sunt făcute, infrastructura este pregătită, doar că se stă după cei de la compania de livrare a curentului să facă racordurile. Dacă ar fi fost alt context politic la guvernare, probabil acum unii urlau ca din gura de șarpe că se blochează deschiderea secției ATI, dar după cum vedeți este liniște. Toată lumea așteaptă cuminte să vină rândul la racordarea la energie și noii secții ATI.

Intră să vezi turul virtual al Spitalului Modular ATI Piatra-Neamț: https://bit.ly/3i8FVXM.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate