Se repară MAGISTRALA! Fără apă azi în zone din Piatra-Neamț și în Gârcina, Girov, Dochia

2

Pentru remedierea unei avarii la magistrala de transport a apei potabile, APA SERV este nevoită să sisteze furnizarea apei potabile astăzi, 12.08.2020, între orele 14,30 – 21,00 în:

– Comuna Garcina

– Comuna Girov

– Comuna Dochia

– Municipiul Piatra Neamţ: Cartier Dărmăneşti şi străzile: Cetatea Neamţului, Obor, Petru Rareş, Ana Ipătescu, Vasile Conta, Nicu Albu, bd Dacia.

Ne cerem scuze tuturor utilizatorilor afectați, pe care îi asigurăm că echipele APA SERV fac tot posibilul pentru remedierea avariei într-un timp cât mai scurt și pentru reluarea furnizării apei potabile.

Pentru informații suplimentare beneficiarii noștri, pot suna la Dispeceratul APA SERV care funcționează nonstop, la numărul de telefon 0233/233340 sau pot accesa site-ul Companiei http://www.apaserv.eu.

telegram ziar piatra neamt
Citește și
2 Comentarii
  1. Ovidiu spune

    Poate vreun candidat la postul de primar/ presedinte CJ isi propune ca obiectiv rezolvarea alimentarii cu apa atat a zonei Ocol cat si a comunei Garcina ! Pana la drumurile expres sau alte bazaconii sunt alte probleme mai aproape si mai grave !

  2. Adi spune

    Deci apa nu se consuma in gradinile celor din Garcina, se pierde sub ochii incompetentilor de la ApaServ. 2 Saptamani au urlat ca nu e din cauza lor, pana si dispecerul era mare profesor, dadea lectii prin telefon.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate