Se recruteaza candidati pentru Şcoala de Subofiţeri de Pompieri şi Protecţie Civilă „Pavel Zăgănescu” Boldeşti, judeţul Prahova

0

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Petrodava” al judeţului Neamţ organizează înscrieri la concursul de admitere în instituţiile de învăţământ ale Ministerului Administraţiei şi Internelor, pentru nevoile unităţilor subordonate Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă.

La concursul de admitere – sesiunea 2012, pentru Şcoala de Subofiţeri de Pompieri şi Protecţie Civilă „Pavel Zăgănescu” Boldeşti, judeţul Prahova, vor fi scoase la concurs 50 de locuri subofiţeri de pompieri şi protecţie civilă.


Pentru toate locurile scoase la concurs vor fi recrutaţi numai bărbaţi. Durata studiilor la Şcoala de Subofiţeri de Pompieri şi Protecţie Civilă „Pavel Zăgănescu” Boldeşti este de 2 ani.

Înscrierile candidaţilor nemţeni se fac prin intermediul Biroului Resurse Umane al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Petrodava” al judeţului Neamţ, care va pune la dispoziţia candidaţilor toate informaţiile necesare întocmirii dosarelor de înscriere. La nivel teritorial, se vor organiza examinarea medicală şi evaluarea psihologică, probe eliminatorii. Celelalte probe de concurs vor fi organizate la instituţiile de învăţământ, astfel: probele eliminatorii (contravizita medicală şi verificarea aptitudinilor fizice) şi probele de verificare a cunoştinţelor la disciplinele de concurs.

Data limită pentru recrutarea candidaţilor, la Şcoala de subofiţeri de pompieri şi protecţie civilă „Pavel Zăgănescu” Boldeşti, este 10 august 2012. Candidaţii recrutaţi parcurg următoarele probe eliminatorii la unităţile teritoriale: examinarea medicală (care constă în evaluarea detaliată a stării de sănătate, conform baremelor medicale în vigoare şi se concretizează prin completarea fişei medicale) şi evaluarea psihologică (care se realizează la unităţile teritoriale, în perioada 13 –  24 august 2012, de către specialişti din cadrul Centrului de Psihosociologie).

La probele de verificare a cunoştinţelor vor participa candidaţii care au promovat probele eliminatorii. Proba de verificare a cunoştinţelor la Şcoala de Subofiţeri de Pompieri şi Protecţie Civilă „Pavel Zăgănescu” Boldeşti, se desfăşoară conform planificării, în perioada 08 – 18 septembrie 2012 şi constă în susţinerea unei lucrări scrise, tip grilă.

Avantaje:

-Asigurarea locului de muncă după absolvire, într-o instituţie cu rol umanitar, ce se află în topul încrederii populaţiei;

-Acordarea de acte de studii recunoscute pe plan naţional;

– Gratuitate pe timpul şcolarizării la echipament, cazare şi masă;

– Asistenţă medicală şi medicamente gratuite pe timpul şcolarizării şi pe perioada serviciului;

Relaţii suplimentare puteţi obţine la sediul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Petrodava” al Judeţului Neamţ (Piatra – Neamţ, str. Cuejdi nr. 34) sau la numerele de telefon 0233.216816 şi 0233.216815 – interior 27128. De asemenea, informaţiile sunt disponibile şi pe paginile oficiale de internet www.igsu.ro, www.ijsunt.ro.

 

telegram ziar piatra neamt
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate