Se prelungește perioada de întrerupere a furnizării apei în Piatra-Neamț (1 cartier, 10 străzi și o comună afectate)

2

Având în vedere complexitatea lucrărilor pentru realizarea lucrării la reţeaua de distribuție a apei potabile din Municipiul Piatra Neamț, Compania Judeţeană APA SERV SA este pusă în situația neplăcută de a anunţa prelungirea perioadei de întrerupere a furnizării serviciului de alimentare cu apă potabilă, până în data de 09.11.2022, ora 23.00.

Vor fi afectați utilizatorii din:

  • Cartier Lenin și de pe străzile Mihai Viteazul, Mihai Stamatin, Rozelor, 1 Decembrie 1918, Dărmănești (până la intersecție cu str. 1 Decembrie 1918), Cetatea Neamțului, Orhei, Petru Rareș, Dacia (de la Complex Unic, până la Parc Aurora) și Nicu Albu (inclusiv Kaufland) din Municipiul Piatra Neamț.
  • Comuna Gârcina

Ne cerem scuze pentru disconfortul creat și vă mulțumim pentru înțelegere!

Pentru informații suplimentare beneficiarii noștri, pot suna la Dispeceratul APA SERV care funcționează nonstop, la numărul de telefon 0233/233340 sau pot accesa site-ul Companiei http://www.apaserv.eu.

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt
Citește și
2 Comentarii
  1. M.A. spune

    Să-i ia naiba cu compania lor! S-a trezit lumea fără apă la 6 dimineața. Unde dracu s-a anunțat că rămâne jumătate de oraș 24 h fără apă? Stau ca rahaturile în birourile lor și nu se obosesc să anunțe o lucrare de durată. Morții lor de APASERV și tot.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate