Se întrerupe temporar apa astăzi, 21.02.2022, în intervalul orar 16.00-20.00 în orașul Tg. Neamț

0

Pentru realizarea unei intervenții la reţeaua publică de distribuţie a apei potabile, Compania Județeană APA SERV S.A. este pusă în situaţia neplăcută de a întrerupe temporar furnizarea serviciului de alimentare cu apă potabilă astăzi, 21.02.2022, în intervalul orar 16.00-20.00 în Orașul Tg. Neamț.

Vor fi afectați utilizatorii de pe străzile: Radu Teoharie, Cuza Vodă, Mihai Eminescu ( de la intersecția cu Radu Teoharie până la pod Humulești), Oituz, Popa Șapcă, Obor, Abator, Panazol, 22 Decembrie, Fundătura Viilor, Lalelelor și Independenței.

Ne cerem scuze tuturor utilizatorilor afectați pe care îi asigurăm că echipele APA SERV fac tot posibilul pentru remedierea avariei într-un timp cât mai scurt și pentru reluarea furnizării apei potabile.
Pentru informații suplimentare beneficiarii noștri pot suna la Dispeceratul APA SERV care funcționează nonstop, la numărul de telefon 0233/233340 sau pot accesa site-ul Companiei http://www.apaserv.eu.

telegram ziar piatra neamt
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate