Se întrerupe furnizarea serviciului de alimentare cu apă în comuna Brusturi

0

Din cauza perioadei secetoase accentuate ce a condus la un consum excesiv de apă potabilă și care a realizat un dezechilibru al nivelului de apă în rezervoare, pentru refacerea nivelului de apă brută în rezervoare în vederea potabilizării şi distribuirii către utilizatori, Compania Județeana APA SERV S.A. este pusă în situația neplăcuta de a anunța întreruperea temporara a furnizării serviciului de alimentare cu apă potabilă începând de astăzi, 21.07.2022, ora 10.30, până în data de 22.07.2022, ora 09.30 pentru utilizatorii din Comuna Brusturi.

Vor fi afectați utilizatorii de pe străzile: Școlii, Teiului, Cățeni, Poieni și Eternității.

Va reamintim ca apa potabila este destinata uzului menajer și nu în alte scopuri cum ar fi cele agricole sau grădinărești.

Ne cerem scuze pentru disconfortul creat și mulțumim pentru înțelegere!

Pentru informații suplimentare, beneficiarii noștri pot suna la Dispeceratul APA SERV care funcționează nonstop, la numărul de telefon 0233/233340 sau pot accesa site-ul Companiei http://www.apaserv.eu .

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate