Se caută voluntari (ADULȚI) pentru campania de sterilizări gratuite din Dochia, 9-11 august

0

În zilele de 9-10-11 august 2019, la cabinetul veterinar dr. Berea Loredana (str. Numărul 5, nr. 635) are loc o campanie de sterilizări și microcipări gratuite pentru 100 de câini și pisici, cu și fără stăpân. (click aici pentru detalii)

Cine dorește să își dedice un weekend prelungit pentru a ajuta animalele și oamenii din comuna Dochia, e nevoie de voluntari (ADULȚI) care să meargă cu organizatorii la eveniment, dar și înainte de eveniment. Experiența este obositoare, dar sentimentul că ai făcut ceva util ce are efecte pe termen lung este foarte intens!

Pentru mai multe detalii sunați la 0770948683.

Dacă aveți posibilitatea să oferiți produse pentru curățenie, lese, zgărzi, hrană pentru animale (în sat sunt mai multe persoane cu mai mult de 10 câini), cartoane, cârpe, donațiile sunt bine venite!

Campania este finanțată de voluntarii Asociației Prieten Credincios, organizată de dr. Crețu Cătălina în colaborare cu dr. Berea Loredana, Dr. Irina Corbu, Pensiunea Ambiance și Primăria Comunei Dochia.

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate