Recomandări pentru week-endul prelungit de 1 mai – „Jurnalul unei mame de înger”

1

Având în vedere faptul că vremea nu este de partea pietrenilor în acest week-end prelungit de 1 mai, ne-am gândit să venim în sprijinul iubitorilor de lectură, care preferă să își petrecă timpul delectându-se cu o carte bună, cărora le recomandăm „Jurnalul unei mame de înger”, o carte cu multe întrebări, semnată de Ana Maria Huzum, în memoria îngerașului pe nume Miruna.

Sunt ceea ce sunt și nu pot schimba nimic. Din suma alegerilor în viață, stau și mă întreb ce alegere mi-a luat copilul” este gândul care macină inima și gândurile  unei mame a cărei fiică s-a stins din viață într-un cumplit accident de mașină. Au urmat zile și nopți lungi, în care Ana a așternut pe hârtie gândurile  și frământările unei mame, care încă mai caută răspunsuri.

„Cât trăiesc eu, ea trebuie să trăiască. Pentru că eu i-am dat viață și nu concep ca viața pe care i-am dat-o eu, altcineva să i-o stingă. Nu e corect, că dacă ți se dă dreptul de mamă să ți se ia. E absurd, e aberant, mai ales că-ți iubești cu disperare copilul“, spune Ana.

Este o carte pentru trei categorii de public: pentru cei ca mine, care au pierdut tot într-o clipă, pentru apropiații lor care nu știu ce să le spună în astfel de momente, cum să-l strângă în brațe și pentru cei care duc o viață absolut normală, pentru că ei trebuie să învețe să-și iubească copiii așa cum sunt“, a adăugat autoarea cărții.

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt
Citește și
1 Comentariu
  1. e TAMBA ELENA spune

    Este foarte dureros si versurile in final spuse sunt cu multa durere

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate