Primăria Piatra-Neamț trebuie să explice la DNA cum a vândut terenurile Casei Pionierului

2

La începutul anului publicam un articol în care vă spuneam că ”Și-au împărțit terenul Casei Pionierului, dar au uitat să îl scoată din patrimoniul național”, iar la finalul articolului scria ”va urma”, deci acum urmează.

Ca o recapitulare pentru cei care nu știu povestea: Mare parte din terenul ce aparținea Casei Pionierului (cunoscută și ca Palatul Copiilor sau Casa Lalu – monument istoric) de pe strada Ștefan cel Mare a fost vândut de primărie în urmă cu mai mulți ani la prețuri derizorii unor persoane importante. Acum, fosta curte a Casei Pionierului s-a umplut cu vile de tip palat.

Cu toate că cei implicați la primăria Piatra-Neamț în vânzarea terenurilor de la Casa Pionierului au zis că ei nu au mâncat usturoi și că toată treaba este legală, se pare că organele de control fiscal și cele de anchetă penală au considerat că lucrurile stau puțin altfel, în sensul penal al expresiei. Noi aveam cunoștință de la începutul anului de deschiderea acestui dosar penal, dar nu aveam nicio confirmare oficială. Confirmarea a venit acum, dintr-o comunicare oficială între o instituție și o persoană direct implicată în acest caz.

Va urma…

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
2 Comentarii
  1. Onelian spune

    Daca se ia bani marunti toate primariile cu toate matrapalzacurile adunate se formeaza buget pentru cel putin 10 ani ptr. Romania ,atat au furat edili de te crucesti.

  2. Emilian Barbu spune

    Buna dimineata, DNA ! Sau, noapte buna !
    Acum ati aflat si voi, dupa ce deja se darama cladirile. Ati stat pana cand data inceperii anchetei + durata ei = presriere. Sunteti mana in mana.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate