Primăria comunei Borlești organizează prima ediție a Festivalului de datini, obiceiuri și tradiții de iarnă

0

În data de 30 decembrie 2016, primăria comunei Borlești organizează prima ediție a Festivalului de datini, obiceiuri și tradiții de iarnă.
Evenimentul va debuta la ora 14:00 și se va desfășura pe scena amplasată pe terenul de pe Aleea Dispensarului. Atmosfera primei ediții a Festivalului de datini, obiceiuri și tradiții de iarnă va fi întreținută de interpretele Viorica Macovei, Gabriela Comăneci, Ansamblul ”Drumul baltagului” (Borca), Ansamblul ”Mugurașul” (Crăcăoani), Ceata urșilor din Dofteana și Capra și căiuții de la Borlești.
Totodată, în cadrul spectacolului, publicul va avea parte de nenumărate surprize.

„Haideți să aprindem luminile în sufletele noastre și să ne bucurăm de aceste sărbători minunate. Haideți să ne adunăm și să sărbătorim împreună, dragii mei. Vă aduc în dar prima ediție de obiceiuri,datini și tradiții din comuna noastră. Va fi mărturia că nimic nu e mai important decât să ne zâmbească sufletul..” a declarat primarul comunei Borlești, Vali Puică. 

15578844_1625293757773587_378471224386708598_n

 

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate