PREGĂTIȚI REZERVE! Se oprește apa în Piatra-Neamț și alte comune (Lucrări la magistrale)

0

Compania Judeteana Apa  Serv S.A. a transmis, astăzi, beneficiarilor săi că pentru realizarea unor lucrări de reparații la magistralele de aducțiune a apei, miercuri, 10.06.2020 se va furniza apă potabilă cu presiune redusă ajungând până la oprire totală în intervalul orar 04:00-20:00.

Sunt afectați utilizatorii din:

– comunele Gârcina, Girov, Dochia, Alexandru cel Bun – satul Bistrița;

Municipiul Piatra Neamt cu exceptia Spitalului Judetean Neamt și a cartierelor Mărăței, Gara – Veche, 1 Mai, Speranța.

Deși terminarea lucrărilor este estimată pentru orele 20,00, moment din care se va începe încărcarea instalațiilor, datorită situațiilor generate de inerția şi reechilibrarea sistemului, procesul de reluare a furnizării apei cu presiune optimă se va încheia în data de joi, 11.06.2020 la orele 11,00.

Ne cerem scuze tuturor utilizatorilor afectați, pe care îi asigurăm că echipele APA SERV fac tot posibilul pentru realizarea lucrărilor într-un timp cât mai scurt și pentru reluarea furnizării apei potabile.

Pentru informații suplimentare, beneficiarii noștri pot suna la Dispeceratul APA SERV care funcționează nonstop, la numărul de telefon 0233/233340 sau pot accesa site-ul Companiei http://www.apaserv.eu.

telegram ziar piatra neamt
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate