Posturi vacante la Primarie

0

Primăria Municipiului Piatra Neamţ organizează concurs pentru ocuparea funcţiilor publice de execuţie vacante de inspector, clasa I, grad profesional asistent şi consilier, clasa I, grad profesional superior din cadrul Direcţiei Dezvoltare şi Implementare Programe, aparatul de specialitate al Primarului municipiului Piatra Neamţ.
Condiţii de ocupare:
-condiţii generale pentru ocuparea postului: cf. art. 54 din Legea nr. 188/1999 (r2);
-condiţii specifice:
studii universitare de licentă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licentă în domeniul: ştiinte economice
vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiilor publice:
minimum 1 an pentru ocuparea funcţiei publice de inspector asistent
minimum 9 ani pentru ocuparea funcţiei publice de consilier superior

Concursul se va desfăsura la sediul Primăriei municipiului Piatra Neamţ din strada Ştefan cel Mare nr. 6 – 8 astfel: în data de 12.12.2011, ora 10:00, proba scrisă, in data de 15.12.2011 interviul.
Dosarele de înscriere la concurs se depun la registratura generală a Primăriei municipiului Piatra Neamţ în termen 20 zile de la data publicării anunţului de concurs în Monitorul Oficial, partea a III-a.
Dosarul de înscriere la concurs trebuie să conţină în mod obligatoriu documentele prevăzute la art. 49 din Hotărârea Guvernului nr. 611/2008, modificată şi completată de H.G. nr. 1173/2008.
detalii bibliografie (format pdf)

telegram ziar piatra neamt
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate