Post vacant la Primarie

0

 Primăria Municipiului Piatra Neamţ organizează concurs pentru ocuparea funcţiei publice de conducere vacantă de şef serviciu Unitatea de Implementare a Proiectelor, din cadrul Direcţiei Dezvoltare şi Implementare Programe din cadrul aparatului de specialitate al primarului municipiului Piatra Neamţ.

Condiţii de ocupare:


– condiţiile generale pentru ocuparea postului: cf. art 49 din Legea nr. 188/1999 (r2);
– condiţii specifice:
studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licentă în domeniul ştiinţe inginereşti;
studii de masterat sau postuniversitare în domeniul administraţiei publice, management ori în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice sau încadrarea candidaţilor în prevederile Legii nr. 288/ 2004, art.18, alin (3).
vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice: minimum 2 ani;

Concursul se va desfăsura la sediul Primăriei municipiului Piatra Neamţ din strada Ştefan cel Mare nr. 6-8 astfel: în data de 02.12.2011, ora 10:00, proba scrisa, în data de 05.12.2011 interviul.
Dosarele de înscriere la concurs se depun la registratura generală a Primăriei municipiului Piatra Neamţ în termen de 20 zile de la data publicării anunţului de concurs în Monitorul Oficial, partea a III-a.
Dosarul de înscriere la concurs trebuie să conţina în mod obligatoriu documentele prevăzute la art. 143 din Hotărârea Guvernului nr. 611/2008, modificată şi completată de H.G. nr. 1173/2008.
detalii bibliografie (format pdf)

telegram ziar piatra neamt
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate