Portia de Cunoastere: Iertarea, medicamentul sufletului – invitat ieromonah Hrisostom Filipescu

2

De aceasta data ne vom revedea mai devreme.

Intalnirea de la Portia de cunoastere din data de 5 martie va fi o editie mai spiritualizata. Scriitor, psiholog si preot, ieromonah Hrisostom Filipescu ne va oferi ghidarea necesara sa intelegem de ce iertarea este o binecuvantare si in ce mod ne poate ajuta in procesul de devenire personala.

Va invit la o editie care isi doreste sa ofere solutii pentru vindecarea sufletului, joi, 5 martie, de la ora 19:30.

NOTA: Avand in vedere faptul ca numarul celor care doresc sa participe la evenimentul de joi a depasit deja capacitatea confortabila a The Library Bar evenimentul va avea loc in sala Milenium a Central Plaza Hotel.

hriso

Viața nu e doar o simplă autostradă dreaptă, pe care să o poți parcurge cu o viteză foarte mare, să nu îți dai seama când ai finalizat-o și ai ajuns la Destinație. Viața înseamnă și drumuri accidentate, gropi, curbe, suișuri și coborâșuri, popasuri, intersecții, sensuri giratorii, sens unic, semafor, etc. Viața e un drum de parcurs pe îndelete, chiar dacă unii îl termină brusc, alergați fiind de zbuciumul colosal al lumii acesteia. Viața înseamnă să mergi pe partea dreaptă a drumului, să fii optimist, pozitiv, să vezi binele din orice rău, lumina din întuneric…”
(Ieromonah Hrisostom Filipescu, “Puţine cuvinte, multă iubire…”, Editura PIM, Iași, 2013)

Cei care doresc sa sprijine acest eveniment si sa contribuie la cresterea sa calitativa o pot face prin sponsorizari si donatii catre Asociatia Portia de cunoastere. Contul este deschis la Banca Transilvania – RO53BTRLRONCRT0263007801.

Gabriel Vicu – Presedinte Asociatia Portia de Cunoastere

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt
Citește și
2 Comentarii
  1. Lolita spune

    inima-mi bate tare dar sa nu ne afundam in minunatele cuvinte frumos insirate si pe toate caile intortocheate avem de-a face nu ce zice ci ce face cel ce zice…

  2. feraru marcel spune

    Api, aici, ar trebui sa participeze cei cativa furiosi care tuna si fulgera pe anumite subiecte…. Ma refer la cei care emit sentinte, inainte ca justitia sa-si spuna cuvantul. Sa participeasca, sa vada ce si cum e cu iertarea.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate