Portia de cunoastere – Antreprenoriat & Networking cu Gabi Vicu, invitat Mirela Apetrei

0

Luni, 3 februarie, la The Library Bar din Piatra Neamt, incepand cu ora 19.00, se va desfasura evenimentul „Portia de cunoastere”. Gabriel Vicu, cel care a demarat acest proiect „al cunoasterii”, va invita la o discutie despre antreprenoriat si networking, alaturi de Mirela Apetrei.

„Uneori se intampla schimbari intr-o cultura si noi nici nu realizam sau ne gandim ca poate n-au legatura cu noi. Sau poate chiar nu ne pasa… Alteori ar trebui sa percutam si sa ridicam privirea. Eu cred ca acum traim vremurile acelea.
Intalnirea noastra nu are menirea sa va zguduie sistemul de valori sau a modului in care va ganditi afacerea. Va fi mai degraba ceva la care merita sa va ganditi. Si poate unii dintre noi chiar vad lucrurile asa de ceva timp, in mod natural, fara sa se gandeasca in mod special la asta.
Esential, ideea care sta la baza intalnirii noastre este ca trebuie sa schimbam modul de comunicare. Intre noi, in interiorul si in exteriorul afacerii noastre… A pastra lucrurile „simple” a devenit mai mult ca oricand o alegere , ceva ce trebuie sa cauti intr-una, din nou si din nou. Poti sa alegi cele mai complicate strategii de dezvoltare a afacerii tale sau poti sa faci lucrurile simplu. Poti sa alegi cele mai „fancy” startegii de marketing, sau poti sa faci lucrurile simplu. Poti sa-ti propui cele mai nostime metode de networking, sau poti sa faci lucrurile simplu.
Luni 3 februarie, ora 19,30, voi impartasi cu voi, lucruri simple despre viata de antreprenor, despre marketing si despre activitatea de networking. Poate nu vor fi lucruri noi pentru o parte dintre voi, cu unele puteti fi de acord, cu altele nu. Mi-ar face placere insa sa purtam aceasta conversatie.
Asa ca partea principala o va constitui sesiunea Q&A pe temele de mai sus, pornind de la experienta voastra, a fiecaruia dintre voi.”

*Prezenta la eveniment nu este conditionata de invitatie sau in alt mod.

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate