POLIȚIȘTII VOR FI LA DATORIE ÎN PERIOADA SĂRBĂTORILOR DE IARNĂ 2016-2017

0

Pentru asigurarea climatului de ordine şi siguranţă publică pe timpul manifestărilor ocazionate de Sărbătoarea Crăciunului și Anul Nou, 373 de poliţişti vor acţiona, pentru prevenirea tuturor faptelor antisociale, precum şi pentru menţinerea fluenţei şi siguranţei traficului rutier.
În perioada Sărbătorilor de iarnă, intervalul 24.12.2016-26.12.2016, pe lângă echipajele de poliție angrenate în activitățile curente, Inspectoratul de Poliție Județean Neamț a suplimentat numărul polițiștilor ce vor asigura climatul de ordine și siguranță publică de Crăciun și a Anul Nou.
Poliţiştii au misiunea de menținerea ordinii şi liniştii publice, de prevenirea şi combaterea furturilor, vagabondajului, cerşetoriei și a comerţului ilegal, de asigurarea fluenţei circulaţiei pe traseele aglomerate, precum şi de a acţiona pentru preîntâmpinarea oricăror evenimente negative.
Astfel, peste 300 de poliţişti vor acţiona, în această perioadă, atât pentru îndeplinirea responsabilităţilor necesare asigurării unui climat public de ordine şi siguranţă, cât şi în cadrul dispozitivelor suplimentare instituite în localităţile unde se vor desfăşura manifestări religioase, culturale sau artistice.
Din totalul poliţiştilor angrenați în misiune, 261 sunt de la structurile de ordine publică, 75 de la rutieră, 27 de la investigații criminale, iar 10 de la alte formaţiuni.
Astăzi, Inspectoratul de Poliție Județean Neamț a primit colindătorii mult așteptați, ce ne-au vestit Nașterea Domnului și ne-au încântat cu tradițiile strămoșești.
Cele patru grupuri de colindători au reprezentat Ansamblul Floricică de la Munte din cadrul Centrului pentru Cultură de Arte Carmen Saeculare, Ansamblul Toporașul din cadrul Colegiului Tehnic Gheorghe Cartianu, Ansamblul Codrii Neamțului, și nu în ultimul rând Ansamblul Folcloric al Asociației Eu cred, coordonat de agentul șef principal Mihai Coșerariu. Ni s-a alăturat Moș Crăciun care a împărțit colindătorilor, dar și copiilor prezenți daruri din tolba sa.
Evenimentul a putut fi organizat cu sprijinul Sindicatului Național al Polițiștilor și al Personalului Contractual, Corpului Național al Polițiștilor, IPA și Asociației Dinamo Piatra Neamț.

E vremea colindelor, când minunea Nașterii Domnului cuprinde sufletele și le înnobilează.
În ceas de sărbătoare, conducerea Inspectoratului de Poliție Județean Neamț urează nemțenilor sănătate, armonie și bucurii, iar Noul An să fie încununat de realizări.
Sărbători în siguranță și liniștite alături de cei dragi !

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate