Politia Comunitara a deschis sezonul de vanatoare la etnobotanisti

In Piatra Neamt s-a deschis sezonul de vanatoare la etnobotanisti . Cetatenii orasului sunt invitati sa participe la vanatoare . Nu exista nici o regula , vanatul este din belsug si autoritatile locale haituiesc etnobotanisti , noi trebuie doar sa-i primim cu bratele deschise . Urmatoarea miscare a vanzatorilor de etnobotanice va fi sa isi faca reclama prin buline lipite prin scari si prin fluturasi pusi in poste . Va sugeram ca in cazul in care intalniti persoane care promoveaza astfel aceste droguri sa le tratati cum se cuvine si in nici un caz sa nu-i dati cu capul de usa de la scara blocului sau sa nu le strangeti mana in cutia postala. De altfel va sugeram sa nu cumva sa dati suturi in fund sau sa rupeti picioarele celor pe care o sa’i vedeti lipind reclame la etnobotanice.
Eu ma declar antisocial in aceasta privinta si sper din tot sufletul sa nu intalnesc un asemenea promotor pe la mine pe la bloc deoarece va trebui sa dau multe declaratii la politie prin care sa motivez spitalizarea individului.
Felicitari Politiei Comunitare pentru initiativa pe care speram sa o aplice cu maximul de excez de zel posibil si amintim pentru restul autoritatilor ca se pot face controale legale dar ferme pentru a descuraja firmele care vand etnobotanice in Piatra Neamt . Incepand de la simpla lipsa a stingatorului , trecand pe la lispsa sistemului de alarma la firma si pana la actele care nu au cum sa fie 100% in regula se poate explica acestor indivizi ca desi legea le permite societatea este contra lor .

{Advanced Flash Components (www.afcomponents.com)}

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate