Pietrenii raman fara apa din cauza lucrarilor de la Curtea Domneasca

1

Compania Judeţeană APA SERV S.A. anunţă beneficiarii săi că se va întrerupe furnizarea apei potabile în ziua de LUNI, 05.12.2011, de la ora 00:00 până la ora 24:00, în următoarele zone:

–      Comuna Alexandru cel Bun;

–      Municipiul Piatra Neamţ:

  • Zona cuprinsă între pârâul Cuiejdi şi Ursuleţi (limita cu comuna Alexandru cel Bun);
  • Zona cuprinsă între str. Orhei şi str. Valea Albă;
  • Zona cuprinsă între pârâul Cuiejdi şi strada 1 Decembrie 1918.

Întreruperea este necesară pentru devierea conductei de Φ 500, ca urmare a lucrărilor de restaurare şi punere în valoare a Curţii Domneşti.

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt
Citește și
1 Comentariu
  1. MIHAIL-SORIN GAIDAU spune

    „Pietrenii raman fara apa din cauza lucrarilor de la Curtea Domneasca”! Ar fi o „întrerupere necesară”! Când vezi că în vecinătatea Turnului Domnesc s-a săpat un şanţ monstruos de mare şi adânc, fără să se ţină seama de securizarea edificiului ştefanian, la vreo 6(şase) metri distanţă, nici nu mai au rost comentariile. Foamea de bani şi mofturile unui grup de interese s-au încumetat la una dintre cele mai mari aventuri faraonice din toată istoria acestui orăşel de munte! Toate ar fi scuzabile dacă marea investiţie ar avea şi rost sănătos şi profitabil pentru municipiul Piatra Neamţ! Personal, sunt convins că toată halimaua aceasta nu-şi avea sensul! Mai devreme, sau mai târziu, toţi responsabilii de investiţiile halucinante făcute de municipalitate în ultimii 6-7 ani vor trebui să dea seamă pentru toate excentricităţile costisitoare făcute fără milă şi de toate abuzurile sfidătoare!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate