Piatra Open Championship, ediția a V-a și Cupa Moldovei: Evenimente majore în dansul sportiv, aduc cele mai valoroase perechi în Piatra Neamț

0

PIATRA OPEN CHAMPIONSHIP, ediţia a V-a și CUPA MOLDOVEI sunt unele dintre cele mai mari şi importante competiţii de profil organizate de către Asociația Club Sportiv Ray’ s Dance și Federaţia Română de Dans Sportiv (FRDS). Cele mai valoroase perechi de dans sportiv din România doresc să-și adauge în palmares un titlu de categorie WDSF International Open, participând la aceste două competitii dar şi unii dintre cei mai titraţi dansatori din intreaga lume fac cunoştinţă cu Perla Moldovei, aşa cum e cunoscut municipiul Piatra Neamţ

Piatra Open Championship, ediția a V-a, aduce la Piatra Neamț, în weekend-ul 15 – 16 iunie, peste 700 de sportivi din peste 20 de națiuni pentru cel mai important eveniment de dans sportiv ce are loc anul acesta în capitala Moldovei. Aceasta competiție este înscrisă în calendarul compețional al Federației Mondiale de Dans Sportiv. În cadrul acestei competiții are loc și Cupa Moldovei, competiție de nivel Ranking FRDS. Evenimentul va avea loc în Sala Polivalentă, pe o suprafață de competiție de 24 x 16 metri.

Openul de dans sportiv ce va avea loc în municipiul Piatra Neamț este structurat pe categorii de vârstă, plecând de la vârsta de 6 ani până la adulți, care vor performa în cele două zile de concurs. Prima dintre competiții este dedicată sportivilor care practică dansul sportiv ca hobby și celor ce corespund categoriilor de experiență E, D și A. Partea doua a competiției este dedicată calificărilor participanților de la competițiile de categorie WDSF, urmând ca în ultima parte a evenimentului să se desfășoare finalele celor mai așteptate competiții din eveniment.

Pe lângă sportivii veniți la Piatra Neamț din peste 20 de țări: din  Germania, Israel, Cipru, Ungaria, Azerbaidjan, Slovakia, Latvia, Kazakhstan, Bulgaria, Austria, Danemarca, Olanda, Italia, Albania, Luxemburg, Serbia, Grecia, Moldova, Ukraina ,Cehia, Coreea dar şi din România, Piatra Open Championship aduce în capitala dansului sportiv peste 60 de arbitri și oficiali internaționali și români, alături de președintele Federației Române de Dans Sportiv, dl. Vasile Gliga, care este și vicepreședinte a Federației Mondiale de Dans Sportiv precum și de secretarul general al Federației Române de Dans Sportiv, dl. Paul Gabriel Cursaru.

Și-au anunțat prezența sportivi de renume Mondial 12 perechi din top50 mondial , inclusiv campionii României la secțiunea Latino -Adulți, Alexandru Miculescu și Andra Păcurar (locul 6 in clasamentul WDSF).

Acest eveniment se dorește a fi și o avanpremieră a zilelor municipiului Piatra Neamț, care vor avea loc în perioada 26 iunie – 30 iunie.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate