Piatra-Neamț, sub cod portocaliu de ploi și astăzi

0

Municipiul Piatra-Neamț se află în continuare sub cod portocaliu de ploi și astăzi, 12 octombrie, până la ora 20.00.

„Monitorizam situatia permanent si intervenim acolo unde este nevoie. Pe parcursul intregii nopti personalul din cadrul biroului pentru situatii de urgenta impreuna cu Politia Locala au verificat zonele in care ar putea aparea probleme, nefiind semnalate situatii care sa afecteze infrastructura sau cetatenii. Spre dimineata a fost semnalata o problema pe strada Cetinei unde se intervine cu motopompe pentru degajarea apei si cu personal specializat pentru curatarea canalelor de scurgere. Debitele cursurilor de apa din oras sunt usor crescute dar in limitele normale, dar acordam o atentie deosebita paraielor din cartierul Valeni pe care se pot forma torenti.

Pe toata perioada de valabilitate a codului portocaliu suntem pregatiti sa intervenim cu oameni si utilaje acolo unde este nevoie si avem pus la dispozitia cetatenilor numarul de telefon 0748 146751. Conform prognozei meteo, incepand cu ora 14.00, cantitatile de precipitatii vor scadea, estimand ca nu vor aparea probleme deosebite pe parcursul zilei de astazi.”, a declarat primarul Dragoș Chitic.

telegram ziar piatra neamt
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate