Piatra-Neamț (IMPORTANT!): Lucrări la magistrală – Luni (posibil și marți) se oprește apa, pregătiți rezerve!

1

Compania Judeţeană APA SERV SA anunţă beneficiarii săi că, pentru realizarea unor lucrări la magistrala de aducţiune a apei, în ziua de luni 09.11.2020, se va furniza apă cu presiune redusă putându-se ajunge până la oprire totală, în intervalul orar 07.00-18.00, în Municipiul Piatra Neamț.

Vor fi afectaţi utilizatorii din:

  • Zona Liceului de Informatică
  • str Mihai Viteazu şi străzile adiacente
  • Cartier Ciritei
  • Zona de Sud a Cartierului Dărmăneşti (de la Orion până la Școlile Normale, de la Cuiejdi până la strada 1 Decembrie 1918)
  • străzile: Petru Rareș, Vasile Conta, Orhei, Nicu Albu

Nu vor fi afectate:

  • Zonele: Mărăței, Gara Veche, 1 Mai, Speranța, Precista, Centru
  • Spitalul Judeţean Neamţ

Deşi terminarea lucrărilor este estimată pentru orele 18,00 moment din care se va începe încărcarea instalațiilor, datorită situațiilor generate de inerția și reechillibrarea sistemului, procesul de reluare a furnizării apei cu presiune optimă se va încheia marți, în data de 10.11.2020 la ora 18.00.

Ne cerem scuze tuturor utilizatorilor afectaţi, pe care îi asigurăm că echipele APA SERV fac tot posibilul pentru realizarea lucrărilor într-un timp cât mai scurt şi pentru reluarea furnizării apei potabile în parametrii optimi.

Pentru informaţii suplimentare, beneficiarii noştri pot suna la Dispeceratul APA SERV care funcţionează nonstop, la numărul de telefon 0233 233340 sau pot accesa site-ul Companiei www.apaserv.eu

sondaj ziar piatra neamt

whatsapp ziar piatra neamt

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
1 Comentariu
  1. Stefan spune

    Dar salariile sefilor de la Apa Serv sunt platite in perioada asta?!Intreb , si eu…

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate