Piatra-Neamț: Circulație rutieră restricționată pe un sens de mers

0

În ultimele 24 de ore, pe raza județului Neamț nu au fost semnalate drumuri județene sau naționale cu circulație întreruptă sau închisă ca urmare a vreunui eveniment rutier, nici ca efect al manifestărilor meteo nefavorabile.

Foto caracter ilustrativ

La această oră, pe principalele artere rutiere din județul Neamț se circulă fluent, în condițiile unui carosabil uscat, fără precipitații.

În perioada 2 martie, ora 09.00 – 14 martie a.c., ora 16.00, circulația rutieră este restricționată pe un sens de mers, în zona intersecției dintre strada Gheorghe Asachi și strada Ion Sergentul din municipiul Piatra Neamț.

Circulația rutieră rămâne închisă pe DN 15, ruta Bicaz – Poiana Largului, pentru execuția lucrărilor de reabilitare și punere în siguranță a obiectivelor de pe DN 15. Pe acest tronson de drum circulația rutieră este permisă doar riveranilor, autovehiculelor de intervenție urgentă (pompieri, ambulanță, poliție, etc.) precum și autovehiculelor pentru transport alimente, marfă și persoane, care au până la 3,5 tone.

Despre condițiile de trafic rutier, evenimentele rutiere și eventualele rute ocolitoare, conducătorii auto pot afla informații în timp real prin intermediul Centrului INFOTRAFIC din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române.

Pe drumurile publice, poliţişti rutieri vor acţiona în permanență pentru menţinerea fluenţei şi prevenirea producerii unor evenimente negative.

Pentru călătorii în siguranță, recomandăm conducătorilor auto să circule cu prudenţă, să se asigurare şi să semnalizeze înainte de schimbarea direcţiei de deplasare și să crească distanţa de siguranţă între vehicule.

În plus, conducătorii auto trebuie să verifice, înainte de a porni la drum, ca autovehiculele să aibă funcționale sistemele de dezaburire, care să le asigure o bună vizibilitate.

Reamintim că pentru deplasarea pe drumuri acoperite cu zăpadă, gheață sau polei este obligatorie echiparea autovehiculelor cu anvelope de iarnă.

Sursa: IPJ Neamț

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate