PIATRA-NEAMȚ: Atenție, e posibil să se oprească apa! (Avarie la rețeaua de energie electrică)

0

Urmare a avariei la rețeaua publică de energie electrică ce asigură funcționarea sistemului de pompare a apei potabile în Captarea Vaduri, pe o durată de aproximativ 2 ore, produsă în seara zilei de 23.07.2020, Compania Județeană Apa Serv S.A. este pusă în situația neplăcută de a anunța furnizarea cu presiune scăzută a apei potabile ajungându-se până la oprirea totală a furnizării serviciului de alimentare cu apă, pe fondul neacumulării apei în rezervoare, astăzi, 24.07.2020, în intervalul orar 09:00-12:00, în Municipiul Piatra Neamț.

Sunt afectați utilizatorii din cartierele Dărmănești, Ciritei și din
zona străzii Fermelor.

Ne cerem scuze tuturor utilizatorilor afectați pe care îi asigurăm că
echipele APA SERV fac tot posibilul pentru remedierea avariei într-un timp cât mai scurt și pentru reluarea furnizării apei potabile.

Pentru informații suplimentare, beneficiarii noștri pot suna la Dispeceratul APA SERV care funcționează nonstop, la numărul de telefon 0233/233340 sau pot accesa site-ul Companiei http://www.apaserv.eu.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate