Piatra-Neamț, alături și anul acesta de campania „Let’s Do It, România!”

1

Piatra-Neamț se alătură și anul acesta celei mai mari mișcări sociale din România – „Let’s Do It, România!”.

Sâmbătă, 21 septembrie, începând cu ora 9:00, se dă startul celei mai mari campanii de ecologizare a râului Cuejdi, care se va desfășura atât în Piatra-Neamț, cât și în Gârcina.

Haide și tu să dai un exemplu, să îi facem pe ceilalți să conștientizeze impactul negativ pe care îl are gestul de a arunca orice gunoi aiurea!”, este mesajul transmis de primăria Piatra-Neamț, în calitate de partener al campanie.

Misiunea campaniei „Let’s Do It, România!” este mobilizarea cetățenilor, autorităților, societății civile, companiilor private și a mass mediei pentru curățarea de deșeuri a arealelor naturale din jurul localităților României.

Anul acesta ne-am propus o acțiune de ecologizare completă a pârâului Cuiejdi (de la izvor și până la vărsarea sa în Bistrița).
Vino cu întreaga familie și cu cei mai dragi ție să petrecem o jumătate de zi pentru a face din aceasta experiență nu doar un ecosistem mai curat ci și o familie mai unită.

Dacă ai prieteni din zona Piatra- Neamț pe care îi știi pasionați de natură, dă-le de veste despre această acțiune. Sigur îți vor mulțumi pentru asta.

Acelor nemțeni care sunt din zone mai îndepărtate și doresc să participe la acțiune sunt invitați să coordoneze o acțiune de ecologizare punctuală. Acest lucru presupune:
– să aleagă o zonă de ecologizat,
– să formeze o echipă de voluntari,
– să procure saci și mănuși sau să apeleze la noi pentru asta (dispunem de 500 de mănuși și 1000 de saci – principiul primul venit primul servit)
– să anunțe acțiunea la primăria sau operatorul de salubritate din localitate pentru ridicarea sacilor .”, este mesajul transmis de Asociația Sens Civic‎, în calitate de organizator.

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt
Citește și
1 Comentariu
  1. Ioan B. spune

    Nu constientizeaza pe nimeni, aduna din ce in ce mai multe gunoaie in fiecare an.Nesimtitii arunca si fraierii le aduna scarboseniile.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate