Peste 5000 de consumatori din Neamț, fără curent electric. ApaServ e nevoită să întrerupă furnizarea cu apă

0

5051 de consumatori din Neamț nu sunt alimentați cu energie electrică. Se lucrează pentru remedierea situației.

„În procesul de monitorizare a situației operative, ca urmare a codului portocaliu sub care se află județul Neamț, Delgaz Grid ne-a informat că localitățile Izvorul Alb, Urecheni, Ungureni, Rădeni, Păstrăveni, Davideni, Țibucanii de Jos, Lunca Moldovei, Călugăreni, Târgu Neamț, Vânători Neamț, Nemțișor, Mănăstirea Neamț sunt afectate din punct de vedere al alimentării cu energie electrică. ”, a transmis purtătorul de cuvânt al ISU Neamț.

COMUNICAT APA SERV:

Din cauza nefurnizării energiei electrice de către distribuitorul de energie, Compania Județeană Apa Serv S.A este nevoită să anunțe întreruperea furnizării serviciului de alimentare cu apă, astăzi, 24.02.2020, în intervalul orar 14:00-18:00, în următoarele localități:
– Comuna Agapia;
– Comuna Bălțătești,;
-Orașul Tîrgu Neamț, pe străzile: 1 Mai, Păstorului, Sublocotenent Câmpeanu, Valea Seacă, Mihail Sadoveanu.

Ne cerem scuze tuturor utilizatorilor afectați, pe care îi asigurăm că echipele APA SERV fac tot posibilul pentru reluarea furnizării apei potabile într-un timp cât mai scurt.

Pentru informații suplimentare, beneficiarii noștri pot suna la Dispeceratul APA SERV care funcționează nonstop, la numărul de telefon 0233/233340 sau pot accesa site-ul Companiei http://www.apaserv.eu.

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate