Peste 20 de străzi din Piatra-Neamț precum și 2 comune rămân astăzi fără apă – AVARIE!

0

Pentru remedierea unei avarii la reţeaua publică de distribuţie a apei potabile, Compania Județeană Apa Serv S.A. este pusă în situaţia neplăcută de a întrerupe temporar furnizarea serviciului de alimentare cu apă potabilă în Municipiul Piatra Neamț astăzi, 18.03.2021, între orele 09.30-14.30.


Vor fi afectați utilizatorii de pe străzile: Jiului, Oltului, Siret, Mureș, Putnei, Sucevei, Milcov, Trotuș, Banatului, Zefirului, Terasei, Moldovei, Mărăști, Pescăruș, Prieteniei, Cracău, Munteniei, Dunării, Alianței, 1 Mai, Izvoare.

*****

Urmare a unei avarii apărute la rețeaua publică de energie electrică ce asigură funcționarea sistemului de pompare a apei potabile în comuna Bodești, Compania Județeană Apa Serv S.A este pusă în situația neplăcută de a anunța întreruperea furnizării serviciului de alimentare cu apă potabilă în comunele Bodești și Dobreni, începând de astăzi, 18.03.2021 și până în data de 19.03.2021.


Furnizorul de energie electrică estimează reluarea furnizării seviciului astăzi începând cu ora 16.00.
Ținând cont de timpul necesar pentru refacerea rezervelor de apă brută în vederea potabilizării, estimăm reluarea furnizării serviciului de alimentare cu apă potabilă în parametri optimi în data de 19.03.2021 începând cu ora 10.00
Mulţumim pentru înţelegere!


Ne cerem scuze tuturor utilizatorilor afectați pe care îi asigurăm că echipele APA SERV fac tot posibilul pentru remedierea avariei într-un timp cât mai scurt și pentru reluarea furnizării apei potabile.
Pentru informații suplimentare beneficiarii noștri pot suna la Dispeceratul APA SERV care funcționează nonstop, la numărul de telefon 0233/233340 sau pot accesa site-ul Companiei http://www.apaserv.eu.

telegram ziar piatra neamt
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate