O altă mizerie marca TVM – Ionuț Corfu la care trebuie să răspundem

1

Cu stupoare am citit azi o mizerie intitulată articol la TVMneamț în care suntem acuzați nici mai mult nici mai puțin că din cauza unui contract de promovare pe care îl are ApaServ cu firma care administrează ziarpiatraneamt.ro se mărește prețul apei.

E vorba de un contract de administrare a paginii de Facebook a companiei și promovare a anunțurilor de întrerupere a furnizării de apă. Un contract cu valoare echivalentă unui salariu de necalificat. Un contract de 3.000 lei lunar din care 2.000 sunt cheltuiți mai departe pentru promovarea anunțurilor ca să ajungă în timp util la populație. Un lucru nu doar util, ci foarte important deoarece atunci când se oprește apa la un număr mare de oameni ei trebuie anunțați in timp util și asta nu se poate face decât plătind promovarea anunțului (exemplu în foto din dreapta). Ba chiar acest Ionuț Corfu era supărat că nu se află la timp de sistarea furnizării apei și acum, când compania anunță la timp, publică, sponsorizează și distribuie anunțuri, e supărat că se cheltuiesc 3.000 de lei pe lună. O mizerie marca Ionuț Corfu, acționat în judecată de publicația noastră. Așa știe el să se răzbune.

În acest articol denigrator al lui Ionuț Corfu se înșiruie o mulțime de minciuni pentru care va răspunde tot el în fața judecătorilor. Vorbește de un contract al nostru cu primăria Piatra-Neamț care s-ar fi realizat pentru nu știu ce nereguli, când de fapt contractul a fost doar de 3 luni și totul a mers perfect. Mai zice ceva că e ilegal să administrezi o pagină de Facebook pentru că nu este în proprietatea unei firme, când de fapt nici tvmneamt.ro nu e în proprietatea lui Ionuț Corfu, el plătind anual folosirea, pentru că în telecomunicații așa e. Nimeni nu e proprietar. Și multe alte mizerii absolut mincinoase și abjecte pe care acest Ionuț Corfu va avea ocazia să le susțină și să le demonstreze în fața instanței de judecată.

Pentru cei care nu știu. Paginile de facebook nu pot fi promovate de instituții din România, deoarece plățile nu se fac prin trezorerie, iar bugetarii din România nu au voie decât prin trezorerie și nu pot achiziționa astfel de servicii decât de pe SEAP unde nu se poate cumpăra nimic de la Facebook. (Mai multe explicații găsiți aici)

Din păcate, nu este nici primul, nici ultimul articol prin care Ionuț Corfu depășește orice limite în încercarea lui disperată de a ne compromite imaginea, dar instanțele de judecată se vor pronunța până la urmă în toate procesele în care acest individ este acuzat de denigrare și calomniere. Deja o primă instanță l-a declarat vinovat și l-a pus să plătească o sumă de bani destul de mare. Urmează și altele, că nu suntem noi singurii denigrați cu asemenea mizerii.

P.S.: Ne cerem scuze că trebuie să citiți asemenea lucruri în publicația noastră, dar suntem efectiv obligați să răspundem și să ne dezvinovățim pentru lucruri de care nu suntem vinovați.

telegram ziar piatra neamt
Citește și
1 Comentariu
  1. George spune

    Ne puteți arăta o factură de prestări servicii ? Așa ca să vă credem.

    ADMIN: Vedeți că a publicat chiar el valoarea anuală…împărțiți la 12 (anul are 12 luni) și aveți rezultatul.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate