“Nu se poate cu de toate”, un eveniment marca Tudor Gheorghe la Casa de Cultura a Sindicatelor

2

“Nu se poate cu de toate”, evenimentul pe care maestrul Tudor Gheorghe ni-l pregateste pe data de 12 octombrie, va prezenta auditoriului un Caragiale autentic: “textul la Caragiale este esential… Fara trucuri exterioare, fara inventii, fara farafaslacuri…”.

Textul domnului Caragiale trebuie doar sa fie spus. Nu se interpreteaza! De aceea va fi un soc, pentru ca eu voi spune textele lui Caragiale asa cum le spun pe cele ale lui Sorescu. Nu trebuie sa faci absolut nimic. De ce trebuie sa joci teatru? Sa te strambi?”.

Naturaletea maestrului in dorinta sa de a transmite un mesaj ferm auditoriului sau este binecunoscuta. Spectacolele sale, indiferent de tema, sunt evenimente pline de vibratie, ce fac ca spectatorul sa rezoneze pe aceeasi frecventa cu el, iar reprezentatiile sale se transforma de fiecare data intr-o experienta unica de cultura si arta pura.

De aceea, “Nu se poate cu de toate” se va constitui asadar intr-un spectacol original ce va dezvalui poezia lui Caragiale in esenta sa pura, fiind o reprezentatie menita “sa multumeasca cativa oameni care nu se lasa pacaliti de vulgaritate, de lucrurile usor accesibile”, dupa cum isi identifica Tudor Gheorghe auditoriul.

Spectacolul va avea loc pe 12 octombrie, la ora 20.00. Pretul unui bilet este de 70 de lei.

telegram ziar piatra neamt
Citește și
2 Comentarii
  1. terente spune

    la aceasta data tudor gh.nu mai este un trubadur sa cante la cenaclu flacara cu nasul sau.a devenit un artist de lux facut sa cante la baluri de cristal pentru cei ce au jefuit tara.se poate maestre sa impui asemenea preturi.dar ce faci matale scoti aur pe gura ce te-ai facut asa scump.pai pentru a veni cu prietenii si familia trebuie sa sacrific toti banii.la tara cu banii de pe un bilet cumperi o caruta de lemne pentru iarna.TE-AI IMBURGHEZIT PROLETARULE SI NU E BINE.REGRET ENORM FIINDCA TE CREDEAM ALT OM DIN ALT ALUAT ADICA OM PENTRU CEI MODESTI.

  2. mitik spune

    imi pare rau ca nu pot sa-l ascult pe marele artist Tudor Gheorghe………biletul scump! pentru punga mea goala!!!!!!!!!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate